OFICIAL: Viitorul concept Peugeot Inception va fi prezentat la CES 2023

de Tiberiu Safta
Joi, 24.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a confirmat oficial că va dezvălui viitorul concept Inception în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas în 2023. Conceptul anunță viitoarea generație de mașini electrice a constructorului francez.

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Peugeot a anunțat că va prezenta un viitor concept electric, care va marca startul epocii electrice pentru constructorul francez. Conceptul poartă numele Inception, iar acum producătorul a confirmat oficial că acesta va fi prezentat în Statele Unite, în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Evenimentul va fi programat în perioada 5-8 ianuarie 2023, iar Peugeot va dezvălui conceptul în prima zi a evenimentului. Este oarecum neobișnuit să asistăm la o dezvăluire a unei mașini Peugeot în Statele Unite, având în vedere că brand-ul francez nu este prezent pe această piață.

Totodată, Peugeot va dezvălui, alături de conceptul Inception, și noua generație a sistemului digital iCockpit. Constructorul francez nu a oferit până în acest moment nicio imagine sugestivă cu viitorul concept.

Începând de anul viitor, toate modelele Peugeot din gamă vor avea câte o versiune electrificată. Din 2025, toate modelele vor primi și versiuni pur electrice.

via Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru