CES

Marti, 09 Ianuarie | Tehnologie

BMW prezintă tehnologii noi la CES: realitate augmentată, inteligență artificială generativă și parcare automată

BMW a prezentat o serie de tehnologii noi în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Printre acestea se numără ochelari cu realitate augmentată, un sistem bazat pe inteligență artificială generativă și un sistem pentru parcare automată de la distanță.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | General

Stellantis nu va participa la salonul de tehnologie CES 2024 din cauza grevei sindicatelor

Grupul Stellantis a anunțat oficial că și-a anulat participarea în cadrul ediției de anul viitor a Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Motivul invocat este acela de a-și proteja capitalul în contextul grevei UAW, un sindicat din care face parte și Stellantis.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | Modele noi

Familia Volkswagen ID se va mări cu un nou membru, prezentat în ianuarie, la CES

Volkswagen va anunța numele unui viitor model electric în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Potrivit informațiilor, ar putea fi vorba despre versiunea de serie a conceptului ID Aero.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Concepte

OFICIAL: Viitorul concept Peugeot Inception va fi prezentat la CES 2023

Peugeot a confirmat oficial că va dezvălui viitorul concept Inception în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas în 2023. Conceptul anunță viitoarea generație de mașini electrice a constructorului francez.
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Industrie

Producătorii de mașini se retrag de la CES. Prezentările de modele noi vor fi online

Într-o decizie de ultim minut, mai mulți producători de mașini, printre care BMW, Mercedes, Volvo, Stellantis și General Motors, au anunțat că se vor retrage din cadrul evenimentului CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Modele noi

BMW va prezenta versiunea de performanță iX M60 în cadrul CES Las Vegas

Constructorul german a anunțat că va lansa o versiune de performanță a crossover-ului electric iX. Mașina va purta numele de M60 și va fi dezvăluită în cadrul CES (Consumer Electronics Show) în 2022.
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Viitorul se vede bine pentru motociclete: BMW a prezentat azi casca cu Head-Up Display și primele faruri laser moto

BMW este unul dintre puținii constructori care au succes major atât în zona auto, cât și în cea moto. Iar germanii își permit să împrumute tehnologii de la mașini pentru a dezvolta o versiune moto a acestora.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Concepte

Surprize, surprize: VW anunță un concept pur electric pentru luna ianuarie

Indiferent de modelul de serie pe care-l previzionează noul prototip electric Volkswagen, este destul de clar că aceasta este direcția de design pe care o vom vedea în viitorul apropiat pe modelele-simbol ale mărcii: Golf, Passat, Touareg.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

CES 2013: Cele mai noi tehnologii din lumea auto

An de an, Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas dă tonul în lumea gadgeturilor electronice. Este ocazie bună şi pentru constructorii auto pentru a-şi prezenta cele mai noi tehnologii.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | O lume nebuna

Gafă Mercedes: germanii au pus sigla mărcii pe bereta lui Che Guevara în prezentarea de la CES 2012

Cei de la Mercedes-Benz au folosit imaginea lui Che Guevara într-o prezentare din cadrul standului lor de la CES 2012. Constructorul german şi-a cerut astăzi scuze tuturor celor pe care i-au ofensat.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Primele imagini neoficiale ale noului Audi A3

La scurtă vreme de la publicarea primelor imagini ale interiorului noului Audi A3, exteriorul a fost deconspirat pe internet.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Modele noi

Audi a dezvăluit interiorul lui A3 la CES, cel mai mare târg de electronice din lume

Audi a prezentat interiorul lui A3 la CES 2012 pentru a pune în valoare tehnologia noului său model înainte de debutul oficial al compactei din Ingolstadt.

Tag-uri similare

Audi, SUA, modele noi Audi, noutati Audi, Audi A3, A3, poze Audi, CES, noul Audi A3, CES 2012
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru