Producătorii de mașini se retrag de la CES. Prezentările de modele noi vor fi online

de Tiberiu Safta
Marti, 04.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Într-o decizie de ultim minut, mai mulți producători de mașini, printre care BMW, Mercedes, Volvo, Stellantis și General Motors, au anunțat că se vor retrage din cadrul evenimentului CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas.

Ediția din 2022 a evenimentului CES, găzduit de Las Vegas, nu va mai avea parte de participarea unor mari producători de mașini. Constructorii care trebuiau să participe, în speță BMW, Mercedes, Volvo, Stellantis și General Motors, au anunțat că se vor retrage de la acest eveniment din cauza noului val al pandemiei de coronavirus.

Unii producători, precum BMW și General Motors, își vor dezvălui noutățile online, cu ajutorul unor transmisii live. Mercedes, în schimb, a anunțat că nu va mai participa deloc la acest eveniment.

De câțiva ani, mai mulți producători auto au participat în cadrul acestui eveniment anual pentru a dezvălui modele noi și tehnologii avansate. Pe lângă retragerea producătorilor amintiți mai sus, și alte companii specializate în componente, precum Bosch, Magna și MobilEye se vor retrage.

La ediția din acest an nu vor lipsi numai companii din lumea automobilelor. Câteva dintre marile firme IT, printre care Amazon, Meta și Twitter, vor lipsi și ele de la eveniment.

În ciuda acestor absențe notabile, organizatorii au anunțat că evenimentul se va derula conform programului pentru cei aproape 2200 de expozanți anunțați la ediția din acest an.

CES 2022 va avea loc în Las Vegas și se va desfășura în perioada 5-8 ianuarie.

via Profit

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Europenii că se retrag de la CES USA mai înţeleg

    dar GM ??

    mare greşeală....
    de fapt nu au ce să prezinte, după minciuna cu GM "liderul maşinii electrice" :)))

    La show-ul precedent în SUA, GM nu a prezentat nici măcar O maşină electrică !
    Zero !!

    "Marele lider al auto electrice" GM :)))
    3 2
  • Seriff
    Bravo GM! Mult succes!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru