Renault

Vineri, 08 Decembrie 2023 | Modele noi

Imagini neoficiale cu noul Renault 5 electric de serie

Au apărut mai multe imagini neoficiale cu viitorul Renault 5 electric de serie în toată splendoarea sa. Lansarea oficială va avea loc în februarie 2024.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Industrie

Renault reinventează producția de automobile: costuri mai mici pentru fiecare vehicul

Grupul Renault intenționează să reinventeze producția de automobile printr-un plan denumit Re-Industry. Până în 2027, francezii au ca obiectiv reducerea costurilor industriale pe vehicul: cu 30% pentru mașinile termice și cu 50% pentru cele electrice.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Master: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

Noul Renault Master a fost lansat la salonul Solutrans din Lyon. Acesta are un design redesenat, foarte eficient din punct de vedere aerodinamic, plus multe alte lucruri noi. În același timp, Master va fi disponibil în trei versiuni diferite: termic, electric și hidrogen.
Joi, 30 Noiembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu viitorul Renault 5 electric: display montat pe capotă care arată nivelul bateriei

Renault a dezvăluit oficial primele imagini sugestive cu viitorul Renault 5 electric de serie. Printre dotările viitorului model se remarcă un ecran montat pe capotă care arată nivelul bateriei.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Electricul Renault 5 va debuta la Geneva: va costa circa 25.000 de euro

Potrivit unor declarații făcute de șeful Grupului Renault, Luca de Meo, viitorul Renault 5, pur electric, va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2024. Acesta va costa circa 25.000 de euro.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Renault Master este aici: versiunea electrică are autonomie de peste 410 kilometri

Renault a dezvăluit oficial noua generație Master. Noua utilitară franceză primește și versiuni electrice, cu o autonomie de peste 410 kilometri.
Sambata, 18 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Planurile Renault pentru viitor: 7 modele electrice noi până în 2031

Renault a dezvăluit planurile sale cu privire la tranziția către o gamă de modele electrice. Constructorul francez va lansa 7 modele electrice noi până în 2031, iar toate acestea vor fi produse de noua divizie Ampere.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Concepte

Noul concept Renault Twingo electric. Debut în 2026 și preț de sub 20.000 de euro

Renault a dezvăluit oficial noul concept Twingo electric, care urmează să debuteze ca model de serie în 2026. Noua mașină aduce aminte de prima generație a modelului de oraș, iar aceasta promite un preț de pornire de sub 20.000 de euro.
Joi, 02 Noiembrie 2023 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în octombrie: luptă strânsă între Renault, Toyota, Skoda și Volkswagen

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, în luna octombrie au fost înmatriculate aproape 11.400 de mașini noi. Alături de asta, 4 mărci diferite sunt în luptă strânsă pentru al doilea loc în clasament.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Renault Niagara anunță un viitor pick-up hibrid. Ar putea debuta în 2027

Renault a prezentat noul concept Niagara. Acesta va sta la baza mai multor modele dezvoltate pentru piețe ca America Latină, Africa de Nord, Turcia și India. O versiune de serie ar putea debuta în 2027.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Modele noi

El este noul Renault Kardian, fratele sud-american al Daciei Sandero

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul SUV Kardian. Inițial, acesta va fi disponibil în America de Sud, iar mai apoi va fi lansat și pe alte piețe internaționale, excepție făcând Europa și America de Nord.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Industrie

Grupul Renault va participa la Saloanele Auto de la Paris și Geneva în 2024

Gigantul francez anunță participarea la Saloanele Auto de la Paris și Geneva în 2024. Renault a luat decizia după succesul înregistrat de Salonul Auto de la Munchen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Economic

Renault, al doilea cel mai bine vândut brand din Europa. Creștere de 11% în trimestrul al treilea

În primele 9 luni din 2023, Renault a vândut 1.128.885 de vehicule, cu 11% mai multe decât în aceeași perioadă din 2022. Constructorul din Hexagon este al doilea cel mai bine vândut brand din Europa în 2023.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Intern

Centrul de Piese de Schimb Renault Group din România împlinește 20 de ani de existență

Centrul de Piese de Schimb Renault Group împlinește oficial 20 de ani de prezență în țara noastră. De aici sunt livrate piese pentru modele Dacia, Renault și Nissan în 30 de piețe din afara României.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Renault Kardian, asemănător cu cel al Daciei Sandero

Renault a publicat prima imagine oficială cu interiorul noului Kardian, un crossover compact destinat piețelor internaționale. Habitaclul noului model va fi asemănător cu cel al Daciei Sandero.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Renault Kardian, un crossover compact pentru piețe internaționale

Renault a publicat câteva imagini noi cu viitorul Kardian, un crossover compact creat special pentru piețele internaționale. Imaginile noi ne oferă câteva detalii vizuale importante despre noul model, care va fi lansat la sfârșitul lui octombrie.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Utilitara Renault Trafic Van primește versiune electrică: 297 km autonomie

Renault prezintă noua utilitară cu zero emisii Trafic Van E-Tech Electric. Aceasta va oferi 122 de cai putere și până la 322 de kilometri autonomie.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Renault Grand Kangoo: 7 locuri și versiune electrică cu 265 km autonomie

În cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, constructorul francez de automobile a dezvăluit noul Grand Kangoo. Acesta poate găzdui până la 7 pasageri și poate fi comandat inclusiv într-o versiune electrică.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Scenic electric: 620 km autonomie

Cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Munchen, constructorul francez de automobile prezintă noul Scenic E-Tech electric. Acesta oferă peste 620 de kilometri autonomie în versiunea de top.
Joi, 31 August 2023 | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Renault Scenic E-Tech, un crossover electric

Renault a publicat o imagine sugestivă nouă cu viitorul Scenic E-Tech, un nou crossover electric. Noul model va fi prezentat la începutul lui septembrie, alături de alte modele noi din gama constructorului francez.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru