Porsche

Sambata, 17 Iunie 2023 | Modele noi

Italienii prezintă noul Aehra Sedan, un rival electric pentru Porsche Taycan

Compania italiană Aehra a dezvăluit oficial cel de-al doilea model de serie al său, botezat simplu, Sedan. Noul model promite să fie un rival electric pentru Porsche Taycan și primește o baterie capabilă să ofere o autonomie de 800 de kilometri.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Concepte

Conceptul Porsche Mission X: ar putea anunța un viitor hypercar electric

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept Mission X. Acesta ar putea anunța un viitor hypercar electric de serie.
Vineri, 02 Iunie 2023 | General

Porsche prezintă o siglă nouă. Va fi prezentă pe toate modelele de la sfârșitul anului

Porsche a dezvăluit oficial o siglă nouă cu ocazia a 75 de ani de la debutul primului model al mărcii. Noua siglă, ușor revizuită, va fi prezentă la toate modelele constructorului german începând de la sfârșitul anului.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Porsche va prezenta un concept nou cu ocazia aniversării a 75 de ani

Porsche a anunțat oficial că va prezenta un concept care anunță un viitor model al mărcii. Noul concept va fi prezentat cu ocazia aniversării a 75 de ani de când Porsche a lansat primul său model de serie.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

Noul Porsche 718 Spyder RS, cântecul de lebădă al decapotabilei cu motor termic

Porsche a lansat o nouă versiune mai puternică pentru modelul său decapotabil, botezată 718 Spyder RS. Aceasta este ultima versiune a decapotabilei germane care primește un motor termic, înainte ca modelul să devină electric odată cu lansarea viitoarei generații.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | General

Porsche sărbătorește 75 de ani cu un nou art car Taycan

Porsche a dezvăluit un nou art car bazat pe modelul electric Taycan pentru a sărbători 75 de ani de la primul model al constructorului german. Noul art car a fost prezentat în cadrul unui eveniment în Shanghai, China.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Intern

Prețuri Porsche Cayenne facelift în România: start de la 92.200 euro

Noul Porsche Cayenne facelift poate fi comandat în România. SUV-ul german este disponibil atât în versiune SUV cât și Coupe, iar prețurile pornesc de la 92.225 de euro cu TVA inclus.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Porsche Cayenne facelift

Porsche ne-a invitat la Stuttgart pentru a vedea pe viu noul Cayenne facelift. Am rămas surprinși să vedem că designul exterior a fost modificat simțitor, la pachet cu cel interior.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Modele noi

O ultimă imagine cu viitorul Porsche Cayenne facelift: faruri cu 16.384 de micro LED-uri

Constructorul german de automobile a publicat o ultimă imagine teaser cu viitorul Cayenne facelift, înaintea debutului programat pentru data de 18 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Industrie

Porsche: succesorul lui 918 Spyder va fi gata în cel puțin 5 ani

Porsche a anunțat că viitorul său hypercar, succesorul lui 918 Spyder va fi gata în abia 5 ani, cel puțin. Noul model va beneficia de o tehnologie nouă pentru baterii, în curs de dezvoltare.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Siguranta

Porsche Carrera GT, rechemat din cauza unor probleme la suspensie

Porsche a inițiat o campanie de rechemare pentru hypercar-ul Carrera GT din cauza unor probleme la suspensie. În total, sunt afectate 489 de exemplare ale modelului de performanță.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Industrie

Porsche renunță la Cayman GT4, Boxster T și Spyder

Potrivit celor mai noi informații, Porsche a scos de pe piață câteva dintre modele sale de performanță. Astfel, Cayman GT4, 718 Boxster T și Boxster Spyder nu mai sunt disponibile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Martie 2023 | Modele noi

Am văzut și pipăit interiorul noului Porsche Cayenne facelift: 3 modificări importante

Porsche ne-a invitat să facem cunoștință în avans cu noul Cayenne facelift. momentan, avem voie să vă arătăm doar interiorul, așa că am pregătit trei elemente importante care s-au schimbat în habitaclu.
Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayenne va fi produs în Slovacia

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație Cayenne va fi produsă în Slovacia, la uzina din Bratislava. Acolo vor fi produse atât versiunile cu motoare termice și hibride, cât și versiunile electrice. Lansarea viitorului Cayenne va avea loc după 2025.
Joi, 23 Martie 2023 | F1 TOP

Porsche ar fi renunțat la planurile de a intra în Formula 1

Potrivit celor mai recente informații, Porsche ar fi renunțat la planurile de a intra în Formula 1, din 2026. În schimb, marca din Stuttgart ar urma să se concentreze pe Formula E și Le Mans.
Vineri, 17 Martie 2023 | General

Simulatorul Red Bull costă cât un Porsche 911 și are forma monopostului de Formula 1

Austriecii de la Red Bull au scos pe piață un simulator în forma monopostului său de Formula 1 din sezonul 2022. Acesta vine cu un monitor de gaming curbat, grafică autentică și volan detașabil. Toate acestea la prețul de 116.000 de euro.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Porsche anunță un SUV cu 7 locuri, complet electric

Constructorul german de automobile a anunțat lansarea unui nou SUV, cu 7 locuri, complet electric. Acesta ar urma să debuteze în 2027 și va fi poziționat, în gamă, deasupra lui Cayenne.
Luni, 13 Martie 2023 | Modele noi

Porsche confirmă: viitorul Cayenne va fi electric

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație a SUV-ului de performanță Cayenne va fi electrică. Noul model va fi lansat în a doua jumătate a deceniului actual, alături de generații electrice noi pentru Macan și 718.
Luni, 06 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Porsche 911 GT2 RS: sistem electrificat și peste 700 CP

Potrivit celor mai recente zvonuri, viitorul Porsche 911 GT2 RS va fi echipat cu un sistem de propulsie electrificat și va fi cel mai puternic 911 din istorie. Ar putea debuta în 2026.
Marti, 28 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă Jetour Traveller, un SUV hibrid de 20.000 de euro, desenat de un designer Porsche

Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru