Porsche

Marti, 26 Martie | General

OFICIAL: Porsche 718 Cayman și Boxster, retrase din Europa

Porsche a anunțat oficial că a retras modelele 718 Cayman și Boxster din Europa. Cele două modele au fost retrase din cauza noului regulament de securitate cibernetică din Uniunea Europeană, care va intra în vigoare din iulie.
Vineri, 22 Martie | Intern

OFICIAL: Noua generație Porsche Panamera a ajuns în România

În cadrul unui eveniment special, noua generație Porsche Panamera a fost prezentată membrilor presei și clienților mărcii din țara noastră.
Marti, 12 Martie | Modele noi

OFICIAL: Primul Porsche 911 hibrid va fi lansat în vara lui 2024

Porsche a confirmat oficial lansarea primei versiuni hibride a lui 911. Noul model va fi dezvăluit oficial în vara acestui an și va avea un motor cu 6 cilindri electrificat.
Luni, 11 Martie | Modele noi

Porsche prezintă cel mai puternic Taycan din istorie: până la 1.100 CP și 555 km autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Taycan Turbo GT. Cel mai capabil Taycan de până acum poate fi comandat și cu pachetul Weissach.
Marti, 05 Martie | Modele noi

Teaser cu cea mai puternică versiune a lui Porsche Taycan

Porsche a dezvăluit o imagine teaser cu o nouă versiune a lui Porsche Taycan. Aceasta este cea mai puternică versiune a modelului electric și este chiar mașina care a stabilit un nou record pe Nurburgring la începutul anului.
Duminica, 25 Februarie | Industrie

Cel mai rapid Porsche: hypercar-ul Mission X ar putea intra în producție

Cel mai rapid Porsche fabricat vreodată ar putea fi anunțat în curând. O decizie cu privire la faptul dacă Porsche va construi hypercar-ul electric Mission X este așteptată până la sfârșitul anului.
Marti, 20 Februarie | Oameni si masini

Dacia are un nou director de design: Emanoel Derta a lucrat la Alfa Romeo, Lancia și Porsche

Dacia l-a numit director al Centrului de Design de la București pe Emanoel Derta. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, el a lucrat la mai multe mărci celebre, printre care Alfa Romeo, Lancia și Porsche.
Marti, 20 Februarie | Modele noi

Noile Porsche Panamera 4 E-Hybrid și 4S E-Hybrid: start de la 128.400 de euro în România

Porsche a lansat oficial două versiuni noi pentru cea de-a treia generație Panamera. Noile versiuni se numesc 4 E-Hybrid și 4S E-Hybrid, iar ambele sunt disponibile în România de la 128.400 de euro.
Marti, 20 Februarie | Reportaj

REPORTAJ: Noua generație Porsche Panamera, premieră europeană la turneul de tenis de la Cluj

La invitația celor de la Porsche ne-am urcat în avionul de Cluj-Napoca, unde am făcut cunoștință, în premieră europeană, cu noua generație Panamera. De asemenea, am condus modele ca Panamera Turbo S E-Hybrid și diferite versiuni Taycan. Tot la Cluj am asistat la semifinala turneului de tenis Transylvania Open dintre Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.
Joi, 08 Februarie | Intern

Prețuri Porsche Taycan facelift în România: start de la 107.100 de euro

Noul Porsche Taycan facelift poate fi deja comandat la noi în țară. Modelul cu zero emisii este disponibil în 3 variante, iar prețurile pornesc de la 107.115 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Noul Porsche Taycan facelift: până la 952 CP și 678 km autonomie

Porsche a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Taycan facelift. Modelul cu zero emisii a fost îmbunătățit pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește puterea și autonomia.
Luni, 05 Februarie | Masini electrice si hibride

Noul Porsche Taycan facelift: autonomie reală de 587 kilometri

Constructorul german de automobile a realizat un test de autonomie, în Statele Unite ale Americii, cu patru prototipuri ale viitorului Taycan facelift. Acestea au acoperit 587 de kilometri cu o singură încărcare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 Ianuarie | Intern

Prețuri noul Porsche Macan electric în România: start de la 86.600 de euro

Noul Porsche Macan electric poate fi comandat în România. SUV-ul german este disponibil în 2 versiuni, iar prețurile pornesc de la 86.641 de euro, cu TVA inclus.
Duminica, 28 Ianuarie | Industrie

Directorul financiar Porsche: Europa ar putea amâna interzicerea motoarelor termice

În cadrul lansării noului Porsche Macan electric, Lutz Meschke a declarat că Uniunea Europeană ar putea amâna interdicția de vânzări de mașini cu motoare cu ardere internă.
Vineri, 26 Ianuarie | Industrie

Versiunea cu motoare termice a lui Porsche Macan va fi retrasă din Europa

Porsche va retrage din ofertă versiunea cu motoare termice a lui Macan pe piața din Europa. Motivul este atribuit unei noi legi de securitate cibernetică, ce va intra în vigoare din iulie.
Joi, 25 Ianuarie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Porsche Macan electric

Porsche a lansat noua generație de Porsche Macan electric în două variante, Macan 4 și Turbo. Obiectivul Porsche este acela de a avea cel mai sportiv model din segment.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Viitorul Porsche Taycan facelift a acoperit 3.6 milioane de km în teste

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Taycan facelift din timpul testelor. Prototipurile au acoperit, în total, 3.6 milioane de kilometri.
Luni, 22 Ianuarie | Modele noi

Schițe noi cu viitorul Porsche Macan electric: caroserie nouă, mai aerodinamică

Porsche a dezvăluit câteva schițe oficiale noi cu viitoarea versiune electrică a lui Macan. Noul model va fi lansat oficial în doar 3 zile, iar prezentarea va avea loc în statul Singapore.
Luni, 15 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Noul Porsche Macan electric debutează în 25 ianuarie: peste 500 km autonomie

Potrivit unui anunț făcut chiar pe site-ul oficial, noul Porsche Macan electric va debuta în data de 25 ianuarie. SUV-ul va avea o autonomie de peste 500 de kilometri.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Noul Porsche Macan electric: 612 CP și autonomie de peste 500 km

Porsche a dezvăluit mai multe detalii tehnice despre noua versiune electrică a lui Macan. Aceasta va avea o autonomie de peste 500 de kilometri, iar bateria va putea fi încărcată în doar 22 de minute.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru