BMW

Joi, 25 Aprilie | Modele noi

Noile BMW i4 și Seria 4 Gran Coupe facelift: design revizuit și motorizări mild-hybrid noi

BMW a lansat oficial versiuni actualizate pentru i4 și Seria 4 Gran Coupe. Cele două modele aduc un design ușor revizuit, precum și dotări și motorizări noi.
Marti, 23 Aprilie | General

BMW eliberează „certificate de naștere” pentru modelele sale clasice

BMW Classic, divizia de mașini clasice a mărcii germane, va începe să elibereze documente digitale noi pentru posesorii de modele clasice BMW. „Certificatul de Naștere”, așa cum este numit noul document, include informații despre motoare, șasiu, datele de fabricație și de livrare, precum și lista cu echipamentele opționale.
Joi, 18 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Noul BMW i4 facelift va fi prezentat săptămâna viitoare

BMW a confirmat oficial că va prezenta noul i4 facelift săptămâna viitoare. Lansarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Tot acolo vor fi dezvăluite și noul BMW Seria 4 Gran Coupe facelift, precum și noul Mini Aceman.
Marti, 16 Aprilie | Industrie

BMW, două premiere mondiale la Concursul de Eleganță Villa d'Este 2024

Cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este 2024, constructorul german de automobile va prezenta două premiere mondiale. De asemenea, al 20-lea Art Car BMW va fi prezent la eveniment.
Luni, 15 Aprilie | Industrie

BMW X5 plug-in hybrid va fi asamblat la uzina din Brazilia

Grupul BMW anunță că produce modele electrificate la uzina din Araquari, Brazilia. SUV-ul X5 va fi primul plug-in hybrid premium construit în America de Sud, începând din ultimul trimestru al anului 2024.
Luni, 15 Aprilie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul BMW X3

BMW a publicat primele imagini oficiale cu noua generație X3, ascunsă sub camuflaj. Noul model va avea un design nou și va fi disponibil în versiuni cu motoare pe benzină, diesel, hibride plug-in și electrice.
Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Miercuri, 10 Aprilie | Economic

BMW desface șampania: 1 milion de mașini electrice vândute

BMW a anunțat oficial că a atins borna de un milion de mașini electrice vândute de la momentul lansării modelului i3, primul model electric de serie al mărcii. Totodată, grupul bavarez a anunțat o creștere a vânzărilor la nivel mondial în primul trimestru.
Marti, 09 Aprilie | Industrie

BMW anunță un parteneriat cu Rimac pentru dezvoltarea viitoarelor mașini electrice

Grupul BMW a anunțat oficial că a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Rimac Technology, divizia de dezvoltare și producție a bateriilor și propulsoarelor pentru mașinile electrice ale Grupului Rimac. Cele două grupuri vor colabora pentru a dezvolta împreună viitoare propulsoare și baterii.
Luni, 08 Aprilie | Modele noi

BMW M4 CS revine: va fi prezentat în luna mai și va avea motor de 550 CP

Potrivit informațiilor din presă, noul BMW M4 CS, o versiune mai puternică a modelului de performanță, va fi lansat în luna mai. Noul model va avea același motor cu M4 CSL, ceea ce înseamnă că acesta va avea 550 de cai putere.
Miercuri, 03 Aprilie | General

BMW Seria 4 ar putea să nu mai primească o generație nouă

Potrivit unor informații neoficiale, BMW Seria 4 și versiunea de performanță M4 nu vor mai primi o generație nouă. În schimb, versiunea electrică i4 va continua să existe.
Joi, 28 Martie | Premii auto

OFICIAL: Kia EV9 este Mașina Anului 2024 în Lume

SUV-ul electric Kia EV9 a fost desemnat Mașina Anului 2024 în Lume. Același model a câștigat și titlul Mașina Electrică a Anului 2024 în Lume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice BMW vor avea încărcare bidirecțională

Viitoarele modele BMW din familia de electrice Neue Klasse vor avea încărcare bidirecțională, a confirmat marca germană. Primul model de serie din noua familie de modele va fi lansat în 2025.
Joi, 21 Martie | Concepte

Noul BMW Vision Neue Klasse X: conceptul care anunță noua față a modelelor BMW

BMW a dezvăluit oficial noul concept Vision Neue Klasse X. Acesta este un SUV electric ce urmează să fie transformat în model de serie și este al doilea concept prezentat din viitoarea familie de modele electrice Neue Klasse.
Luni, 18 Martie | Concepte

Prima imagine cu noul concept BMW Neue Klasse X, un viitor SUV electric

BMW a publicat prima imagine oficială cu viitorul concept Neue Klasse X, un SUV electric din viitoarea familie de modele electrice Neue Klasse. Noul model ar putea fi succesorul lui iX3, iar lansarea va avea loc în următoarele zile.
Luni, 18 Martie | General

SURSE: BMW Z4 nu va mai primi o generație nouă

Potrivit unor noi informații apărute în presă, mai multe modele BMW, printre care și Z4, ar urma să nu mai primească o generație nouă. De aceeași soartă ar putea avea parte și Rolls-Royce Ghost.
Vineri, 15 Martie | Modele noi

BMW M3 spune adio cutiei manuale în Japonia cu o ediție specială

BMW a lansat oficial o ediție specială pentru M3, destinată exclusiv pieței din Japonia. Noua ediție va fi construită în 150 de exemplare, iar acestea vor fi ultimele oferite cu o cutie manuală.
Vineri, 08 Martie | Industrie

Viitorul BMW M3 ar putea să nu renunțe la motorul termic, până la urmă

Potrivit celor mai recente informații, neoficiale ce-i drept, viitorul BMW M3 va fi oferit atât într-o versiune termică cât și pur electrică. Mai mult, ar putea fi păstrat actualul propulsor de 3.0 litri twin-turbo.
Marti, 05 Martie | Tehnologie

Grupul BMW deschide un nou centru de dezvoltare software în România

BMW Group a semnat un parteneriat cu NTT Data România pentru a deschide un nou centru de dezvoltare software în Cluj Napoca. Până în 2027, aici vor lucra mii de angajați.
Luni, 04 Martie | Modele noi

Electricul BMW i5, transformat în Art Car: grafică digitală care își schimbă culoarea

Sedanul cu zero emisii BMW i5 a fost transformat în Art Car. Denumit i5 Flow Nostokana, acesta este inspirat de clasicul Art Car bazat pe Seria 5 din generația E34, prezentat în 1991.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru