BMW

Sambata, 16 Ianuarie | Masini electrice si hibride

BMW vrea dublarea vânzărilor de mașini 100% electrice în 2021: grupul va lansa cel puțin 10 electrice în trei ani

BMW vrea să-și dubleze vânzările de mașini electrice în 2021, la nivel de grup. Nemții se bazează pe modele precum iX și i4, care vor intra în producție în cursul acestui an.
Vineri, 15 Ianuarie | Tehnologie

BMW prezintă tehnologia Digital Key Plus: poți să descui și să pornești mașina dacă ai un telefon Apple

BMW anunță noua tehnologie Digital Key Plus, prin care clienții pot să descuie și să pornească mașina fără să scoată iPhone-ul din buzunar sau din geantă. Noul serviciu va fi disponibil în premieră pe SUV-ul electric BMW iX, care va fi lansat în acest an.
Miercuri, 13 Ianuarie | Industrie

Mercedes-Benz a rămas cel mai mare constructor auto premium și în 2020: avans de 135.000 de unități față de BMW

Mercedes-Benz a fost și în 2020 cel mai mare constructor auto premium din lume după ce a comercializat 2.16 milioane de mașini, cu 135.000 de unități mai mult decât BMW. Audi a ocupat din nou poziția a treia cu 1.69 milioane de exemplare.
Luni, 11 Ianuarie | Tehnologie

BMW pregătește o nouă generație iDrive: viitorul sistem multimedia va fi prezentat în cursul lui 2021

BMW a anunțat că sistemul multimedia iDrive va primi o nouă generație în cursul acestui an. Unele detalii vor fi dezvăluite la târgul de tehnologii CES 2021, care se desfășoară exclusiv online în perioada 11-14 ianuarie.
Duminica, 03 Ianuarie | Modele noi

BMW a confirmat că pregătește o variantă CS pentru M5: lansare în ianuarie 2021

Șeful diviziei BMW M a confirmat că sedanul M5 va primi o variantă de top CS (Club Sport), a cărei lansare va avea loc în luna ianuarie. Modelul va oferi circa 650 de cai putere și va beneficia și de o serie de elemente modificate la nivelul caroseriei.
Vineri, 01 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Șeful BMW anunță creșterea producției de vehicule electrificate: “Una din cinci mașini vândute în 2023 va fi electrică sau hibridă”

BMW pregătește creșterea producției de vehicule electrificate în perioada 2021-2023, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul companiei. Oliver Zipse susține că, în 2023, una din cinci mașini vândute de BMW va fi electrică sau hibridă.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | General

29 de modele luptă pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero, pe lista modelelor nominalizate

29 de modele au fost acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Intern

Auto Cobălcescu inaugurează un nou showroom BMW în Pitești: șapte modele ale mărcii germane vor fi expuse în noul spațiu

Auto Cobălcescu, dealer autorizat BMW, a anunțat deschiderea unui nou showroom în Pitești, unde vor fi expuse șapte modele ale mărcii. Showroom-ul este amplasat lângă service-ul autorizat BMW de la aceeași adresă.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu prototipul lui BMW i4: modelul electric de 530 de cai putere va fi lansat în versiune de serie în 2021

BMW a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu un prototip al Gran Coupe-ului electric i4, care va avea 530 de cai putere și o autonomie de 600 de kilometri. Versiunea de serie va intra în producție în 2021.
Joi, 10 Decembrie 2020 | General

Solidaritate germană: BMW și Mercedes-Benz au făcut schimb de mașini în "vitrinele de prezentare"

BMW și Mercedes-Benz au inițiat un gest inedit de solidaritate: un BMW iX3 este expus în vitrina filialei Mercedes-Benz din Munchen, în timp ce un Mercedes-Benz EQC strălucește în luminile de Crăciun de la muzeul BMW Welt.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Reportaj

Să PHEV sau să nu PHEV? Am scos un consum extraurban de 0.9 litri/100 km cu BMW X5 Plug-in Hybrid

Hibrizii plug-in par varianta perfectă pentru că lipesc "două lumi": cea electrică și cea a benzinei. Vă spunem care sunt avantajele și dezavantajele, dar și cât consumă pe bune o astfel de mașină la drum lung în funcție de scenarii diferite. Studiu de caz: BMW X5 PHEV, hibridul plug-in cu cea mai mare autonomie electrică de pe piață.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Anduranță cu prototipul viitorului SUV electric BMW iX: nemții au demarat sesiunile de teste în zona de nord a Europei

BMW anunță startul testelor de anduranță cu prototipurile viitorului SUV electric iX. Pentru început, sesiunile se vor desfășura în zona de nord a Europei. Producția lui BMW iX va demara în 2021, SUV-ul urmând să fie asamblat la uzina din Dingolfing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Decembrie 2020 | Intern

BMW lansează noua aplicație de smartphone My BMW: șoferii au acces prin telefon la 40 de funcții ale mașinii

Noua aplicație de smartphone My BMW este disponibilă acum și în România. Aceasta oferă acces rapid la diverse informații despre mașină, dar și la peste 40 de funcții, prin intermediul telefonului mobil.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Tehnologie

Mașini produse prin imprimare 3D? Tehnologia e încă în dezvoltare, dar BMW face pași masivi în această direcție

Fiecare dintre piesele care compun o mașină trebuie produsă cu ajutorul unei matrițe. Iar când 10.000 de piese înseamnă 10.000 de matrițe, costurile și timpul de producție cresc simțitor. Tehnologia imprimării 3D de componente din plastic și metal promite să rezolve această problemă. Și să facă piesele mai rezistente și mai ușoare.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | Modele noi

BMW anunță că Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat “în curând”: noul model este așteptat în 2021

BMW Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat “în curând”, potrivit declarațiilor făcute de directorul de design al constructorului bavarez. Cel mai probabil, noul model va fi dezvăluit la începutul anului viitor.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Feature

Acesta este un BMW

Cei care se referă la BMW-uri ca „tigăi” sunt rugați să facă rectificările de rigoare. Ceilalți sunt invitați la un polonic de istorie și o lecție despre puterea de transformare a unui brand.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Imagini noi cu prototipul viitorului BMW M4 GT3: modelul de competiții debutează în sezonul din 2021

BMW a publicat o serie de imagini noi cu prototipul viitorului M4 GT3. Conform reprezentanților constructorului german, modelul destinat competițiilor va putea fi admirat pe circuite începând cu 2021, iar din sezonul 2022, M4 GT3 va înlocui complet actualul M6 GT3.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW investește 400 de milioane de euro pentru producția de mașini electrice la München: fiecare fabrică germană va produce cel puțin un model electric până la sfârșitul lui 2022

BMW a anunțat că va investi 400 de milioane de euro pentru ca uzina din München să producă mașini electrice. Până la sfârșitul anului 2022, fiecare fabrică BMW din Germania va produce cel puțin un model 100% electric, conform planurilor companiei.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Feature

Cine sunt eu? BMW între roșu, galben, albastru și roboți cu suflet

Unul dintre cei mai apreciați producători auto ai lumii are o față ceva mai puțin cunoscută și care pătrunde destul de rar în agenda iubitorilor de mașini. Una în care mașinile nu sunt obiecte, ci se transformă în opere de artă în cel mai curat sens al expresiei. Din 1973 încoace, BMW este cea mai implicată marcă în actul artistic contemporan la nivel global.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru