BMW

Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Noul BMW X1 M35i xDrive este aici: cea mai puternică versiune a lui X1 are 300 de cai putere

BMW a lansat oficial noul X1 M35i xDrive, cea mai puternică versiune a SUV-ului său compact. Noul model primește un motor de 300 de cai putere pentru piața din Europa, alături de noul sistem multimedia iDrive 9.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul BMW M5 Touring sosește în 2024

BMW M confirmă lansarea unei noi generații M5. Mai mult, modelul de performanță va fi disponibil și într-o variantă break sau, cu alte cuvinte, M5 Touring. Debutul este programat pentru anul viitor.
Joi, 15 Iunie 2023 | Industrie

BMW M renunță la cutia automată cu dublu ambreiaj

Divizia de performanță BMW M a anunțat că renunță definitiv la cutia automată cu dublu ambreiaj pentru modelele sale. Aceasta va fi înlocuită de o cutie automată tradițională, cu un convertizor de cuplu.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Tehnologie

BMW: sistemul de conducere semi-autonomă Autobahn Assistant, aprobat în Germania până la viteze de 130 de km/h

Noul sistem de conducere semi-autonomă Autobahn Assistant al celor de la BMW a fost aprobat oficial de către autoritățile din Germania. Astfel, modelele BMW care primesc acest sistem se vor putea conduce singure pe autostradă până la viteze de 130 de km/h.
Marti, 06 Iunie 2023 | General

BMW ar putea să renunțe la litera „i” pentru viitoarele modele cu motoare pe benzină

Potrivit unor informații neoficiale, BMW ar urma să renunțe la litera „i” pentru viitoarele sale modele echipate cu motoare pe benzină. Schimbarea ar urma să aibă loc odată cu introducerea viitoarelor generații ale Seriei 1 și X3.
Luni, 29 Mai 2023 | Industrie

Designer șef BMW: Viitoarele modele vor avea un design mai curat

Potrivit lui Adrian van Hooydonk, șeful de design al bavarezilor de la BMW, designul viitoarelor modele va fi mai curat. De asemenea, sunt șanse ca grila frontală să nu mai fie atât de impunătoare.
Joi, 25 Mai 2023 | Industrie

Mai multă autonomie: o nouă versiune pentru BMW i7 oferă 611 kilometri cu un plin

Constructorul german de automobile anunță o serie de noutăție pentru anumite modele din portofoliu, începând cu vara anului 2023. Printre altele, o versiune nouă pentru limuzina electrică i7.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Intern

Prețuri noul BMW Seria 5 în România: start de la 59.000 de euro

Noua generație BMW Seria 5 poate fi comandată și în România. Clienții de aici au la dispoziție 5 versiuni, iar prețurile pornesc de la 58.964 de euro, cu TVA inclus.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul BMW Seria 5. Versiune electrică i5, cu 582 km autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație Seria 5. În premieră, sedanul din Munchen va putea fi comandat în versiune electrică, denumită i5.
Sambata, 20 Mai 2023 | Concepte

Apariție surpriză: BMW Z4 Touring Coupe este un urmaș al vechiului Z3 Coupe

BMW a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe modelul său decapotabil Z4. Noul model unicat, botezat Z4 Touring Coupe, a fost dezvăluit cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este.
Joi, 18 Mai 2023 | Tehnologie

O barcă BMW, alimentată de bateria a trei modele BMW i3

BMW și-a unit forțele cu producătorul de bărci Tyde și a lansat o ambarcațiune electrică. Noua ambarcațiune este un exemplar unicat și urmează să fie prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.
Joi, 18 Mai 2023 | Tehnologie

BMW și Meta, parteneriat pentru ochelari virtuali care funcționează în mașină

Constructorul german de automobile și Meta și-au unit forțele pentru a dezvolta ochelari cu realitate virtuală care pot fi utilizați chiar și atunci când mașina este în mișcare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Mai 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un model unicat BMW: o decapotabilă bazată pe Z4

BMW a publicat o primă imagine oficială cu un viitor model unicat. Noua mașină este o decapotabilă bazată pe actualul Z4, iar debutul său va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță din Villa d’Este.
Joi, 04 Mai 2023 | Tuning

BMW X5 M tunat de Manhart: motor V8 de 730 de cai putere și elemente din fibră de carbon

Germanii de la Manhart au dezvăluit un nou pachet de tuning pentru BMW X5 M, versiunea de performanță a SUV-ului bavarez. Astfel, pachetul aduce un motor mai puternic, de 730 de cai putere, precum și un pachet vizual mai agresiv.
Joi, 04 Mai 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul BMW i5: semnătură luminoasă nouă a farurilor și iluminare ambientală nouă

BMW a publicat două clipuri teaser oficiale cu viitorul său model electric i5. Noul model va fi lansat împreună cu noua generație a Seriei 5, iar clipurile relevă noua semnătură luminoasă a modelului, precum și iluminarea ambientală din habitaclu.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Tehnologie

BMW introduce inteligența artificială în uzinele sale. Inspecțiile, realizate de roboți inteligenți

Constructorul bavarez a introdus o nouă tehnologie bazată pe inteligența artificială într-una din uzinele sale importante. Mai exact, inspecțiile mașinilor după asamblare sunt acum realizate de roboți inteligenți, înainte ca vehiculele să iasă pe porțile fabricii.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Siguranta

Recall masiv la Audi și BMW: peste două milioane de mașini, rechemate din cauza airbag-urilor defecte

Audi și BMW au inițiat campanii de rechemare pentru mai multe modele din trecut echipate cu airbag-urile Takata. Cele două campanii vizează peste două milioane de mașini care ar putea avea airbag-uri defecte.
Marti, 02 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Producția electricului BMW iX2 va începe la finalul anului

BMW a confirmat oficial planurile sale de producție pentru viitorul său model electric iX2. Producția viitoarei versiuni electrice a lui X2 va începe la finalul lui 2023, iar aceasta va fi construită la aceeași uzină cu iX1.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW Seria 5: imagini noi cu versiunea electrică a sedanului

Constructorul german de automobile a publicat imagini noi cu viitorul Seria 5, mai exact cu versiunea electrică i5. Debutul este programat pentru data de 24 mai.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Intern

Prețuri BMW i7 M70 în România: cea mai puternică electrică a mărcii pornește de la 173.000 euro

Noul BMW i7 M70 xDrive poate fi comandat și în România. La noi în țară, versiunea de top a limuzinei electrice pornește de la 173.145 de euro cu TVA inclus. Lansarea pe piețele mondiale va începe în a doua jumătate a anului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru