BMW

Luni, 24 Aprilie 2023 | Tehnologie

Telefoanele cu Android vor putea înlocui cheia modelelor BMW

Cheia digitală BMW, o funcție până acum compatibilă doar pentru produsele Apple, este disponibilă din acest moment și pentru telefoanele cu Android. Noua cheie digitală funcționează doar cu dispozitivele Samsung și Google cu versiunea Android 13.1 sau cu o versiune mai nouă.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW lansează versiuni cu ampatament mărit pentru X1 și iX1

BMW a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai versiuni alungite pentru SUV-urile X1 și iX1. Noile modele cu ampatament mai lung sunt disponibile doar pentru piața din China.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW lansează XM 50e, noua versiune entry-level a SUV-ului: motor electrificat de 475 CP

BMW a lansat, în mod ceva mai discret, noul XM 50e, versiunea entry-level a noului SUV al bavarezilor. Noul model primește un motor hibrid de 475 de cai putere, cu 6 cilindri.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW aplică litera M pe cea mai puternică electrică a sa: i7 M70 xDrive are 660 de cai putere

Constructorul german de automobile a lansat o nouă versiune de top pentru modelul cu zero emisii i7. Denumită i7 M70 xDrive, aceasta dispune de 660 de cai putere și 1.100 Nm.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

Un BMW XM pentru “toate buzunarele”: germanii anunță lansarea unei versiuni de bază

Divizia BMW M a publicat un clip cu o viitoare versiune entry-level pentru SUV-ul XM. Numele său este XM 50e și ar putea debuta, alături de XM Label Red, la Salonul Auto de la Shanghai.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW XM Label Red debutează cu 748 CP. Este cel mai puternic M din istorie

Constructorul german de automobile publică primele imagini și informații despre noul XM Label Red. Cel mai puternic model din istoria diviziei M propune 748 CP și va putea fi comandat și într-o ediție limitată.
Sambata, 08 Aprilie 2023 | Modele noi

Un BMW pentru copii. Cel mai ieftin "model" al mărcii costă 700 de lei în România

BMW Baby Racer a ajuns la a patra generație. Cu un design nou, inspirat din modelele actuale, acesta va fi disponibil în România din luna aprilie. Prețul de vânzare recomandat este de 702 lei, cu TVA inclus.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul BMW i5 din timpul testelor de iarnă

BMW a publicat oficial o serie de imagini noi cu viitoarea versiune electrică a Seriei 5. Mașina a fost testată în condiții de iarnă extreme în Suedia, pe drumurile din apropierea Munților Alpi și chiar în interiorul Cercului Arctic.
Vineri, 24 Martie 2023 | Modele noi

Noul BMW XM ar putea primi o versiune cu motor hibrid cu 6 cilindri

Potrivit unor informații noi, BMW lucrează la o versiune nouă a SUV-ului XM. Noul model ar urma să primească un motor hibrid cu 6 cilindri, iar acesta va fi disponibil exclusiv pe piața din China.
Joi, 23 Martie 2023 | General

BMW va schimba denumirile modelelor sale: 48 de nume noi, înregistrate

Potrivit informațiilor din presă, BMW se pregătește să schimbe denumirile modelelor sale în viitorul apropiat. Pentru asta, bavarezii au înregistrat deja 48 de nume noi în ultimele două săptămâni.
Luni, 20 Martie 2023 | Intern

Prețuri BMW X5 facelift în România: start de la 81.100 de euro

BMW a publicat oficial prețurile noului X5 facelift pentru piața din România. SUV-ul bavarez pleacă de la 81.100 de euro fără TVA.
Luni, 20 Martie 2023 | Modele noi

Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Martie 2023 | Tehnologie

STUDIU ROMÂNESC: Tehnologii auto revoluționare pentru anul 2023

O organizație românească ce are ca misiune susținerea înțelegerii transformărilor viitorului a publicat un studiu care evaluează tehnologiile auto inovative ale anului 2023.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Tehnologie

BMW: Noul head-up display, pe toată lățimea parbrizului, în producție din 2025

Constructorul german de automobile anunță că noul său head-up display, dispus pe toată lățimea parbrizului, va intra în producție din 2025. Acesta se va regăsi pe modelele din viitoarea generație Neue Klasse.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul BMW Seria 5: va avea și versiune de performanță electrică

BMW a publicat prima imagine oficială cu noua generație Seria 5. Modelul din clasa executive va primi, în premieră, și versiuni electrice, sub numele i5. Lansarea oficială a noii generații va avea loc în octombrie.
Vineri, 10 Martie 2023 | Industrie

E OFICIAL: BMW va lansa un model de serie pe bază de hidrogen

BMW a anunțat că va lansa primul său model de serie cu hidrogen până la începutul deceniului viitor. Modelul va fi bazat pe arhitectura Neue Klasse, dedicată modelelor electrice, care va putea fi adaptată special pentru vehicule pe bază de hidrogen.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Tehnologie

BMW prezintă noua interfață simplificată a sistemului iDrive

BMW a publicat primele imagini oficiale cu o nouă interfață pentru viitoarele versiuni noi ale sistemului multimedia iDrive. Noua interfață este simplificată și permite o accesare mai rapidă și mai intuitivă a funcțiilor unei mașini.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Premii auto

Finaliștii World Car of the Year 2023: lupta se dă între BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6

Juriul concursului World Car of the Year a anunțat oficial finaliștii ediției din acest an. Astfel, BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6 sunt modelele care se bat în acest an pentru titlul suprem.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW X5 alimentat cu hidrogen va fi testat pe drumurile din Europa

Constructorul german de automobile anunță că versiunea lui X5 alimentată cu hidrogen va fi testată pe drumurile din Europa începând cu acest an. Sistemul de propulsie dezvoltă în total 401 cai putere.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW XM Label Red: lista de așteptare a fost deschisă

Constructorul german de automobile a deschis, oficial, lista de așteptare pentru viitorul XM Label Red. Acesta va fi cel mai puternic BMW, de serie, din istoria mărcii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru