Audi

Marti, 29 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noile Audi RS6 Performance și RS7 Performance: 630 CP și 305 km/h viteză maximă

Constructorul din Ingolstadt publică primele imagini și informații despre noile versiuni RS6 Avant Performance și RS7 Sportback Performance. În urma unor modificări, motorul V8 dezvoltă acum 630 de cai putere.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Industrie

Audi detaliază noul logo: design 2D și fără pic de crom

Constructorul german de automobile are un nou logo, vizibil pentru prima oară pe noul Q8 e-tron. Acesta are un design 2D, iar cromul lipsește cu desăvârșire.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Audi Q8 e-tron: 5 lucruri esențiale despre faceliftul vechiului Audi e-tron

Automarket a făcut o vizită în mare secret pe Coasta de Azur, pentru a vedea pe viu noul Audi Q8 e-tron. Cine este el? Nimeni altul decât faceliftul modelului Audi e-tron.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu noile Audi Q8 E-Tron și Q8 Sportback E-Tron

Audi a publicat o imagine și un clip teaser cu noile modele Q8 E-Tron și Q8 Sportback E-Tron. Noile modele vor înlocui actualul SUV electric E-Tron și vor fi prezentate oficial în 9 noiembrie.
Duminica, 06 Noiembrie 2022 | Economic

Mai multe branduri auto au oprit publicitatea pe Twitter, noua platformă a lui Elon Musk

Mai multe nume mari din industria auto au anunțat că vor opri orice finanțare a mesajelor de pe Twitter până când nu este clarificată direcția companiei, după preluarea acesteia de către Elon Musk.
Luni, 31 Octombrie 2022 | Industrie

Pachete Competition Edition și Competition Edition Plus pentru mai multe modele Audi, în Europa

Constructorul german de automobile anunță pachetele Competition Edition și Competition Edition Plus pentru modelele A4, A5, S4 și S5 în Europa. Pe piața din Germania vor fi disponibile începând cu ianuarie 2023.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | F1 TOP

OFICIAL: Audi va intra în Formula 1 alături de Sauber, din 2026

Constructorul german de automobile va intra în Formula 1 alături de Sauber. Sistemul de propulsie va fi dezvoltat de Audi la nou înființatul centru Audi Formula Racing GmbH din Neuburg an der Donau (Germania).
Joi, 20 Octombrie 2022 | Video

VIDEO: Tot ce trebuie să știi despre Audi S1 E-Tron Quattro Hoonitron, vedeta din Electrikhana

Gymkhana, seria de cascadorii a lui Ken Block, devine Electrikhana în acest an. Noul clip va avea premiera în 25 octombrie, iar mașina folosită pentru noile cascadorii ale pilotului american va fi noul Audi S1 E-Tron Quattro Hoonitron. Iată tot ce trebuie să știi despre noua "jucărie" a lui Ken Block.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Audi RS3 Performance: viteză maximă de 300 de km/h și producție de 300 de exemplare

Audi a lansat o nouă versiune mai puternică pentru RS3. Botezat RS3 Performance, noul model aduce un motor mai puternic, de 407 cai putere și o viteză maximă de 300 km/h. Doar 300 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Industrie

Viitoarele modele electrice Audi ar putea avea un filtru care purifică aerul înconjurător

Constructorul din Ingolstadt lucrează, împreună cu furnizorii Mann și Hummel, la un filtru de particule care, pe viitor, ar putea purifica aerul înconjurător. Dacă se dovedește eficient, filtrul ar urma să fie regăsit pe modelele cu zero emisii ale mărcii germane.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediție aniversară Audi RS Q3 Edition 10 Years: vopsea specială și producție de 555 de exemplare

Audi a lansat o ediție specială pentru RS Q3, menită să marcheze 10 ani de la apariția modelului. Noua ediție se numește Edition 10 Years și aduce o vopsea exclusivă, alături de accente negre și jante noi. Doar 555 de exemplare vor fi produse.
Joi, 06 Octombrie 2022 | Tuning

ABT lansează un pachet de performanță pentru Audi RS3: producție de numai 200 de exemplare

Tunerul german ABT a lansat un nou pachet de performanță pentru varianta sedan a lui Audi RS3. Acesta aduce o suspensie modificată, reglabilă și cu arcuri noi, precum și elemente din fibră de carbon la exterior. Doar 200 de exemplare vor fi produse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Octombrie 2022 | Modele noi

Audi lansează pachetele Competition și Competition Plus pentru RS 4 și RS 5 în Europa

Începând cu luna iulie 2023, modelele de performanță Audi RS 4 și RS 5 (inclusiv varianta Sportback) vor putea fi comandate cu pachetele Competition și Competition Plus în Europa.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediție de adio pentru Audi TT: se numește Iconic Edition și va fi replicată în 100 de exemplare

Constructorul din Ingolstadt pensionează modelul TT cu o ediție de adio. Denumită TT RS Iconic Edition, aceasta va fi replicată în doar 100 de exemplare, destinate pieței din Europa.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Modele noi

Audi prezintă noul R8 Coupe V10 GT RWD: 620 CP și producție limitată la 333 de exemplare

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul R8 Coupe V10 GT RWD, un cântec de lebădă pentru motorul V10 aspirat natural. Vor fi produse doar 333 de exemplare.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitoarea gamă de modele electrice Audi va include mașini de oraș și de performanță

Audi va avea, în viitorul nu foarte îndepărtat, o gamă nouă de modele de electrice. Aceasta va include mașini de oraș, precum și modele de dimensiuni medii și modele de performanță. Audi va deveni un brand electric în 2026.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Audi: viitoarele modele RS vor fi electrificate, dar nu vor avea motoare cu 4 cilindri

Potrivit unui oficial al diviziei Audi Sport, viitoarele modele RS vor primi propulsoare hibride. Cu toate acestea, Audi nu va lansa niciun model de performanță cu motor cu 4 cilindri, astfel încât vor fi păstrate motoarele V6, V8 și cel cu 5 cilindri.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu prototipul lui Audi e-tron facelift

Audi a publicat imagini oficiale cu noul prototip al lui Audi e-tron facelift. Mașina este vopsită în culori speciale și va fi prezentă la evenimentul E-Cannonball în orașul Hamburg.
Luni, 12 Septembrie 2022 | Industrie

Succesorul lui Audi R8 va fi electric. Va fi lansat la jumătatea deceniului

Potrivit celor mai noi informații, succesorul lui Audi R8 va fi pur electric. Noul model va fi bazat pe o platformă dezvoltată de Porsche și ar urma să fie lansat în 2025.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Motorsport

Audi revine în Raliul Dakar cu o versiune îmbunătățită a lui RS Q e-tron

Audi a publicat primele imagini oficiale cu RS Q e-tron E2, mașina care va concura în Raliul Dakar, în 2023. Noua mașină de concurs primește o caroserie nouă și un propulsor electric mai eficient.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru