Audi

Luni, 12 Septembrie 2022 | Industrie

Succesorul lui Audi R8 va fi electric. Va fi lansat la jumătatea deceniului

Potrivit celor mai noi informații, succesorul lui Audi R8 va fi pur electric. Noul model va fi bazat pe o platformă dezvoltată de Porsche și ar urma să fie lansat în 2025.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Motorsport

Audi revine în Raliul Dakar cu o versiune îmbunătățită a lui RS Q e-tron

Audi a publicat primele imagini oficiale cu RS Q e-tron E2, mașina care va concura în Raliul Dakar, în 2023. Noua mașină de concurs primește o caroserie nouă și un propulsor electric mai eficient.
Vineri, 26 August 2022 | F1 TOP

OFICIAL: Audi va furniza motoare în Formula 1 din 2026

Audi a anunțat oficial că va concura în Formula 1 începând din sezonul 2026. Constructorul german va participa ca furnizor de motoare pentru celelalte echipe de Formula 1. În 2026, regulamentul tehnic în ceea ce privește motoarele va fi schimbat.
Luni, 22 August 2022 | Concepte

Teaser cu Audi Activesphere Concept, un concept care anunță un viitor crossover sedan

Audi a publicat o imagine teaser cu viitorul concept Activesphere Concept. Noua mașină anunță un viitor crossover sedan. Conceptul va fi prezentat la începutul lui 2023.
Vineri, 05 August 2022 | Industrie

Viitoarea generație Audi RS6 Avant va avea motor plug-in hybrid

Potrivit unui oficial Audi, viitoarea generație a break-ului de performanță RS6 Avant va fi echipată cu sistem de propulsie hibrid, cel mai probabil cu încărcare la priză. Aceasta ar urma să debuteze spre finalul anului 2025.
Marti, 02 August 2022 | Industrie

BMW, în fața Mercedes-Benz și Audi după primele 6 luni din 2022

În primele 6 luni ale anului, constructorul german de automobile a comercializat peste 1 milion de mașini și conduce topul vânzărilor din segmentul premium. Mercedes-Benz a fost pe 2, iar Audi pe 3.
Luni, 25 Iulie 2022 | Modele noi

Acesta este noul Audi Q6, un SUV de lux pentru piața din China

Audi a publicat primele imagini oficiale cu noul SUV de lux Q6. Noul model este destinat pieței din China și este bazat pe platforma MQB. Q6 aduce trei rânduri de scaune și două motorizări pe benzină.
Vineri, 08 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Audi RS7 Exclusive Edition: vor fi produse doar 23 de exemplare

Audi a lansat o ediție specială pentru modelul de performanță RS7, numită Exclusive Edition. Noul model aduce o vopsea neagră specială, precum și mai multe elemente din fibră de carbon. Doar 23 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Industrie

Vecinii maghiari mai securizează un contract auto: Audi investește 301 milioane de euro în motoarele electrice

Audi va investi 301 milioane de euro în producția de motoare electrice la uzina din Gyor, Ungaria. Unitățile de propulsie vor fi utilizate de toate modelele Grupului Volkswagen dezvoltate pe arhitectura MEB.
Marti, 21 Iunie 2022 | General

Audi dă în judecată NIO. Constructorul chinez, acuzat de încălcarea drepturilor asupra unor mărci înregistrate

Potrivit publicației germane Handelsblatt, Audi a dat în judecată compania chineză producătoare de mașini NIO. Cel din urmă constructor este acuzat că ar fi încălcat drepturile asupra unor mărci înregistrate, după ce două dintre modelele sale au fost botezate ES6 și ES8. Conform Audi, cele două denumiri încalcă drepturile deținute asupra numelor S6 și S8, mărci înregistrate de constructorul german.
Marti, 14 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Audi Q4 Sportback E-Tron

Aventour la feminin, ediția din 2022, a ajuns la final. După circa 1.200 de kilometri parcurși cu 4 mașini premium, dintre care 3 pur electrice, a venit acum momentul să facem o recapitulare și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Prima este Audi Q4 Sportback E-Tron.
Miercuri, 01 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din „Aventour la feminin 2022" by Textar: Audi Q4 Sportback E-Tron, un SUV electric cu 299 CP

"Aventour la feminin" revine în 2022, iar printre mașinile premium pe care le vor conduce cele patru femei influencer, alături de prietenele lor, se va număra și Audi Q4 Sportback E-Tron. Pe înțelesul tuturor, un SUV "durduliu", cu 299 de cai putere pur electrici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Mai 2022 | Industrie

Audi oprește temporar producția modelelor A4, A5 și A8 din cauza războiului din Ucraina

Audi a anunțat că a oprit temporar producția modelelor A4, A5 și A8 la uzina din Neckarsulm din cauza problemelor cu lanțurile de aprovizionare cauzate de războiul din Ucraina.
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Audi anunță pachetele Competition și Competition Plus pentru RS4 Avant și RS5

Constructorul din Ingolstadt anunță pachetele opționale Competition și Competition Plus pentru modelele de performanță RS4 Avant și RS5 (atât varianta Coupe cât și Sportback). În Europa, acestea costă 7.875, respectiv 11.875 de euro.
Vineri, 13 Mai 2022 | Modele noi

Modificări în gama Audi: A1 Citycarver devine A1 Allstreet. Echipament extins pentru A4 allroad quattro, Q7 și Q8

Audi a anunțat o serie de modificări pentru modelele A1, A4 allroad quattro, Q7 și Q8. Modelul A1 citycarver, versiunea crossover a lui A1, își schimbă numele în A1 allstreet. Celelalte trei modele primesc un pachet exterior nou, respectiv culori noi.
Luni, 02 Mai 2022 | F1 TOP

Șeful Volkswagen Group: Audi și Porsche vor concura în Formula 1

Audi și Porsche vor concura în Formula 1 din 2026, a declarat în cadrul unei "emisiuni" online Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen. Potrivit zvonurilor, Porsche ar urma să colaboreze cu cei de la Red Bull Racing.
Joi, 28 Aprilie 2022 | Industrie

Audi și BMW opresc transporturile de mașini pe cale ferată către China, din cauza războiului din Ucraina

Potrivit agenției de presă Reuters, Audi și BMW au anunțat că au suspendat transporturile de mașini pe cale ferată către China, din cauza războiului din Ucraina. O parte a importurilor europene sunt transportate pe cale ferată sau pe navă.
Joi, 21 Aprilie 2022 | Industrie

Modificări în gama Audi: SUV-ul Q7 primește mai multe dotări în standard și motor cu 261 CP

Constructorul din Ingolstadt anunță o serie de modificări pentru majoritatea modelelor din gamă, în 2023. Printre altele, Q7 în versiunea 45 TFSI va fi echipat cu un motor care dezvoltă 261 de cai putere.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Concepte

Acesta este conceptul Audi Urbansphere: sufragerie pe roți, cu 750 kilometri autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre cel de-al treilea concept din seria experimentală Sphere. Botezat Urbansphere, acesta este destinat așa-numitelor megaorașe din China.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Concepte

Teaser cu viitorul concept electric Audi Urbansphere. Va lua forma unui monovolum

Constructorul din Ingolstadt a publicat o imagine teaser cu viitorul concept electric Urbansphere. Acesta va lua forma unui monovolum și va debuta oficial în 19 aprilie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru