Audi

Luni, 04 Aprilie 2022 | F1 TOP

Grupul Volkswagen pregătește intrarea în Formula 1 alături de McLaren și RedBull

Potrivit unor surse apropiate gigantului german, Grupul Volkswagen ar urma, chiar săptămână viitoare, să anunțe intarea în Formula 1 alături de echipele McLaren și RedBull.
Joi, 31 Martie 2022 | Industrie

Audi oprește vânzările de mașini diesel în Olanda

Potrivit presei olandeze, Audi ar urma să oprească vânzarea mașinilor diesel în Țările de Jos din 1 aprilie 2022. Constructorul din Ingolstadt nu a confirmat încă această informație.
Joi, 24 Martie 2022 | Industrie

Audi: Producția mai multor modele, oprită din cauza războiului din Ucraina

Potrivit unei scrisori trimise către dealeri, Audi oprește producția mai multor modele din cauza situației din Ucraina. Printre altele, sunt afectate modelele A4, A5, A6 și A7.
Vineri, 18 Martie 2022 | Industrie

Audi nu exclude lansarea unui pick-up: "Vom prezenta un concept în viitorul apropiat"

Potrivit declarațiilor șefului Audi, constructorul din Ingolstadt ar putea lansa un pick-up. Mai mult, un concept ar putea fi prezentat în viitorul nu foarte îndepărtat.
Joi, 17 Martie 2022 | Tehnologie

Audi lucrează la un sistem care avertizează șoferii de prezența bicicliștilor

Subsidiara americană a constructorului german, Audi America, lucrează în parteneriat cu Qualcomm Technologies și Spoke pentru dezvoltarea unei tehnologii care să le ofere siguranță mărită bicicliștilor. Mașinile vor putea detecta bicicliștii cu ajutorul sistemului C-V2X, o tehnologie care stabilește o legătură directă între mașini și alte vehicule.
Joi, 17 Martie 2022 | Tehnologie

Modelele Audi vor fi compatibile cu ochelarii virtuali Holoride

Constructorul german de automobile anunță că anumite modele din gamă, echipate cu sistemul multimedia MIB 3, vor integra tehnologia VR (realitate virtuală) a celor de la Holoride.
Joi, 17 Martie 2022 | Concepte

Noul Audi A6 Avant e-tron. Am văzut break-ul electric în avanpremieră și am aflat data lansării

Audi a dezvăluit noul concept pur electric A6 Avant e-tron, cel mai nou membru din familia de modele electrice a constructorului german. Viitorul model de serie va debuta în 2024, având la bază o platformă nouă, dedicată viitoarelor modele electrice Audi.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Imagini cu viitorul Audi e-tron Sportback facelift în timpul testelor de iarnă

Constructorul din Ingolstadt a publicat o serie de imagini cu viitorul e-tron Sportback facelift din timpul testelor în condiții de iarnă. Acestea se desfășoară la centrul KALT 1 din Laponia.
Luni, 07 Martie 2022 | Industrie

Audi oprește comenzile pentru modelele PHEV în Europa din cauza războiului din Ucraina

Audi a anunțat că va opri comenzile pentru modelele hibride cu încărcare la priză în Europa, ca urmare a războiului din Ucraina. Din cauza problemelor cu lanțurile de aprovizionare și producția unor modele importante va fi oprită temporar.
Vineri, 04 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Audi Q4 e-Tron: timpi de încărcare mai rapizi și sistem multimedia nou

Audi a anunțat că aduce o serie de îmbunătățiri importante pentru modelul electric Q4 e-Tron. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou și timpi de încărcare mai rapizi. Priza de încărcare va putea primi curent electric de până la 135 de kW.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Industrie

Audi: Motoarele V6 diesel pot fi acum alimentate cu biocombustibili

Constructorul german de automobile anunță că motoarele sale V6 diesel, cu puteri de până la 286 de cai putere, pot fi acum alimentate cu biocombustibili HVO (hydrotreated vegetable oil).
Luni, 21 Februarie 2022 | Industrie

Audi ar putea lansa un viitor RSQ6 electric. Germanii ar fi înregistrat deja denumirea

Potrivit celor mai recente informații, constructorul din Ingolstadt ar putea lansa un viitor RSQ6. O publicație spaniolă susține chiar că germanii ar fi înregistrat deja această denumire la autoritățile competente.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Audi Q2 și A1 nu vor primi o nouă generație

Potrivit șefului Audi, Markus Duesmann, modelele Q2 și A1 nu vor primi o nouă generație. Constructorul din Ingolstadt vrea să se concentreze pe modele mai mari, care aduc un profit mai consistent.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | F1 TOP

Zak Brown, șeful echipei de Formula 1 McLaren, recunoaște că a purtat discuții cu Grupul Volkswagen

Șeful echipei McLaren Racing recunoaște că a purtat discuții cu reprezentanți ai Grupului Volkswagen, în legătură cu intrarea gigantului german în Campionatul Mondial de Formula 1.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Audi face ordine în gamă: faceliftul modelului E-Tron va fi rebotezat Q8 E-Tron

SUV-ul electric E-Tron, introdus în 2018, va primi un facelift în acest an. Mai mult, noul model va primi și un nume nou: deja popularul nume E-Tron va deveni Q8 E-Tron.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Intern

Bătălie strânsă între BMW și Mercedes-Benz pe piața din România, în 2021: victorie cu o diferență de 15 mașini

Și în 2021 am avut o bătălie strânsă între BMW și Mercedes-Benz, cele mai iubite mărci premium de către români. Diferența dintre cele două mărci a fost de numai 15 mașini, așa că victoria a fost una la mustață.
Marti, 28 Decembrie 2021 | General

VIDEO: Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini s-au întrecut în reclame de Crăciun

Cu ocazia Crăciunului, mai mulți producători auto au pus în scenă câteva clipuri video prin care sărbătoresc acest eveniment. Printre cele mai inspirate reclame se numără cele publicate de Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | F1 TOP

Audi în Formula 1 din 2026. O decizie ar putea fi luată la începutul anului viitor

Potrivit celor mai recente informații, Audi este tot mai aproape de a participa în Campionatul Mondial de Formula 1. Dintr-o scrisoare adresată fostului președinte FIA, reiese că o decizie ar urma să fie luată în primele luni ale anului 2022.
Joi, 16 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Noua mașină electrică a lui Ken Block: Audi S1 e-tron quattro Hoonitron

Conceptul electric Audi S1 e-tron quattro Hoonitron este noua mașină a celebrului pilot Ken Block. Următorul clip al americanului este programat pentru 2022 și va fi denumit Electrikhana.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Producția lui Passat și Arteon, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Volkswagen a anunțat că producția modelelor Passat și Arteon a fost suspendată temporar din cauza crizei de semiconductori. Uzina de la Emden, unde sunt fabricate aceste modele, va fi închisă până în ianuarie 2022.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru