Toyota

Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Aceasta este noua Toyota 4Runner, prima generație nouă după 15 ani

Toyota a lansat oficial o nouă generație a modelului de teren 4Runner, prima iterație complet nouă după 15 ani. Noul model este disponibil în 9 linii de echipare, inclusiv în versiunea off-road Trailhunter și primește și o motorizare hibridă.
Vineri, 05 Aprilie | Modele noi

Primele imagini cu un pick-up electric BYD, rival al lui Toyota Hilux

BYD a publicat primele imagini oficiale cu primul său pick-up electrificat, ascuns sub camuflaj. Noul model promite să fie un rival pentru modele ca Toyota Hilux, Volkswagen Amarok și Ford Ranger.
Miercuri, 03 Aprilie | Industrie

Toyota: motorul diesel va continua să existe pentru mult timp

Șeful filialei din Australia a celor de la Toyota a declarat că motorul diesel nu va dispărea prea curând. Dimpotrivă, acest motor va continua să fie dezvoltat pentru mult timp și ar putea să existe chiar și motoare diesel alimentate cu motorină sintetică.
Marti, 02 Aprilie | Intern

Vânzările de mașini noi în România, scădere de 25% în martie. Toyota și Skoda, pe podium

Potrivit celor mai noi informații furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 25% în luna martie. În prima lună a primăverii au fost vândute peste 9100 de mașini noi.
Vineri, 29 Martie | Modele noi

Prima imagine oficială cu noua Toyota 4Runner: generație nouă după 15 ani

Toyota a publicat prima imagine oficială cu viitoarea generație a modelului de teren 4Runner. Noul model va fi prima actualizare majoră după 15 ani, iar acesta urmează să fie prezentat în următoarele săptămâni.
Joi, 28 Martie | Premii auto

OFICIAL: Kia EV9 este Mașina Anului 2024 în Lume

SUV-ul electric Kia EV9 a fost desemnat Mașina Anului 2024 în Lume. Același model a câștigat și titlul Mașina Electrică a Anului 2024 în Lume.
Miercuri, 27 Martie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Toyota Hilux va primi o versiune electrică în 2025

Toyota a anunțat oficial că va lansa o versiune electrică pentru Hilux în 2025. Noul model este dezvoltat în Thailanda, iar acesta ar putea ajunge și în Europa.
Luni, 04 Martie | Intern

Noua generație Toyota C-HR a debutat, oficial, în România. Start de la 33.700 de euro

În cadrul unui eveniment special, noua generație Toyota C-HR a debutat oficial pe piața din România. Prețurile încep de la 33.688 de euro.
Vineri, 01 Martie | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Mirai: sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în standard

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru Mirai. Cele mai importante sunt un sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în pachetul standard.
Miercuri, 28 Februarie | Tehnologie

Toyota a dezvoltat un motor care captează dioxidul de carbon din atmosferă

Toyota a dezvoltat un motor care captează dioxidul de carbon din atmosferă. Acest motor a fost testat pe un model Corolla de competiție, care este alimentat cu hidrogen.
Luni, 12 Februarie | Masini electrice si hibride

Viitoarea Toyota GR86 ar putea primi un motor hibrid cu 3 cilindri

Potrivit unor zvonuri noi, viitoarea generație Toyota GR86 ar urma să primească un motor mai mic, dar care va fi electrificat. De asemenea, se pare că odată cu viitoarea generație se va încheia și producția lui Subaru BRZ.
Vineri, 09 Februarie | Economic

În Franța, Toyota GR Yaris costă 108.000 de euro din cauza taxei de emisii de CO2

Pe piața din Franța, Toyota GR Yaris, versiunea de performanță a subcompactei japoneze, ajunge să coste peste 100.000 de euro. Acest preț enorm pentru un hot-hatch cu 3 cilindri este din cauza taxei de emisii de dioxid de carbon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Februarie | Industrie

Toyota GR86 și Subaru BRZ nu vor mai fi disponibile în Europa din 2024

Potrivit celor mai recente informații, Toyota GR86 și Subaru BRZ vor fi retrase de pe piața europeană în 2024. De vină ar fi noua legislație cunoscută sub denumirea GSR2.
Joi, 01 Februarie | Modele noi

Toyota Hilux primește un nou facelift: motorizare diesel mild-hybrid

Divizia Toyota din Australia anunță un nou facelift pentru a opta generație Hilux. Este încă incert dacă noutățile, inclusiv o motorizare diesel mild-hybrid, vor fi preluate de versiunea comercializată în Europa.
Joi, 01 Februarie | Industrie

Toyota nu renunță la termice. Șeful companiei anunță un "proiect major de dezvoltare a motoarelor"

Constructorul nipon de automobile nu renunță la dezvoltarea motoarelor termice. Potrivit unor declarații ale șefului companiei, Toyota pregătește un "proiect major de dezvoltare a motoarelor".
Joi, 01 Februarie | Economic

Toyota rămâne cel mai mare producător de mașini la nivel mondial: vânzări record în 2023

Toyota a fost și în 2023 cel mai mare producător de automobile din lume. Grupul japonez a vândut peste 11.2 milioane de mașini, un nou record.
Miercuri, 31 Ianuarie | Industrie

Mașinile electrice au reprezentat doar 0.92% din vânzările Toyota în 2023

Anul trecut, Toyota a comerializat peste 11.200.000 de mașini, dar dintre acestea doar 104.018 au fost modele cu zero emisii. Chiar și așa, Toyota și-a păstrat, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de cel mai mare producător auto din lume.
Vineri, 26 Ianuarie | Modele noi

Toyota: două ediții speciale pentru GR Yaris facelift, dezvoltate de Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera

Toyota a dezvăluit oficial două ediții speciale pentru noul GR Yaris facelift. Cele două ediții noi sunt dezvoltate de Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera, multiplii campioni mondiali în WRC. Doar 100 de exemplare din fiecare ediție vor fi produse.
Marti, 16 Ianuarie | Industrie

Toyota nu vrea să renunțe la motoarele termice

Akio Toyoda, șeful Grupului Toyota, nu dorește să renunțe la motorul termic. Ba chiar el sugerează că acesta va fi dezvoltat pentru a putea fi neutru în carbon în viitor.
Marti, 16 Ianuarie | Modele noi

Variantă decapotabilă pentru Toyota Century SUV, creată pentru luptătorii de sumo

Toyota a prezentat oficial noul Century SUV Convertible, varianta decapotabilă a SUV-ului său de lux. Noul model este creat special pentru paradele viitorilor campioni de sumo.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru