Toyota

Luni, 25 Septembrie 2023 | General

Toyota va furniza 500 de exemplare Mirai pentru Jocurile Olimpice din 2024

Toyota a anunțat că va furniza 500 de exemplare ale modelului Mirai în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris din 2024. Constructorul japonez este, de altfel, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.
Vineri, 15 Septembrie 2023 | Industrie

Viitoarea generație de baterii pentru electricele Toyota: peste 800 km autonomie în 2026

Constructorul nipon de automobile a dezvăluit o serie de informații despre bateriile viitoarelor modele cu zero emisii ale companiei. În 2026, Toyota va lansa un acumulator care va permite o autonomie de peste 800 de kilometri.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Noua Toyota Century SUV, cel mai scump model al mărcii: preț de 160.000 de euro

Toyota a lansat oficial cel mai luxos și mai scump model din gama sa actuală, Century SUV. Noul SUV de lux primește numeroase dotări specifice noi, precum și un motor V6 hibrid. Noul model are un preț echivalent cu circa 160.000 de euro.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota a construit un prototip Hilux alimentat cu hidrogen: 600 km autonomie

Toyota a construit un prototip Hilux alimentat cu hidrogen. Potrivit reprezentanților companiei, autonomia estimată ar urma să depășească 600 de kilometri.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Încă o imagine cu viitoarea Toyota Century SUV, un rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul model de lux Century SUV. Noul model, care va fi un rival pentru Rolls-Royce Cullinan, va fi dezvăluit în curând.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota GR Corolla: vopsea nouă și prize de aer revizuite

Toyota a adus câteva actualizări minore pentru GR Corolla, versiunea hot hatch a compactei japoneze. Noile actualizări constau într-o vopsea nouă, dar și într-o bară ușor restilizată care promite să aducă o îmbunătățire a performanțelor modelului.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noua Toyota Century SUV, rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine sugestivă cu viitorul Century SUV, un model care urmează să fie cel mai scump SUV al mărcii. Noul model va fi prezentat oficial la începutul lui septembrie.
Marti, 29 August 2023 | Industrie

Toyota oprește producția de mașini la toate uzinele sale din Japonia

Toyota a anunțat că a fost nevoită să oprească temporar producția de automobile la toate uzinele sale din Japonia. În total, Toyota deține 14 uzine în arhipelagul nipon.
Marti, 22 August 2023 | General

Toyota oprește producția la uzina din Cehia, din cauza unui incendiu la un furnizor local de piese

Toyota a fost nevoită să oprească producția de automobile la uzina sa din Cehia. Sistarea producției a fost cauzată de un incendiu la sediul unuia dintre furnizorii locali ai uzinei.
Joi, 03 August 2023 | Modele noi

Toyota și Subaru vor lansa împreună un SUV electric cu 7 locuri. Debut în 2025

Potrivit unor informații noi din presă, Toyota se pregătește să lanseze un viitor SUV electric cu 7 locuri. Viitorul model va fi creat alături de Subaru, iar acesta va fi construit la o uzină din Statele Unite.
Miercuri, 02 August 2023 | Modele noi

Noua Toyota Land Cruiser: legenda revine cu un design retro

Toyota a dezvăluit oficial noua generație Land Cruiser. Noul model primește un design retro, inspirat de generațiile mai vechi din urmă cu peste 40 de ani, însă aduce și tehnologie modernă, cum ar fi un motor microhibrid de 330 de cai putere.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitoarea Toyota Land Cruiser: design inspirat de clasicul FJ62

Toyota a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Land Cruiser. Off-road-erul este pozat alături de clasicul Land Cruiser FJ62, de la care se pare că va prelua mai multe detalii estetice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noua Toyota Prius în România: start de la 45.000 de euro

Noua Toyota Prius poate fi comandată în România. Acum disponibilă exclusiv cu o motorizare plug-in hybrid (cel puțin în Europa), aceasta este disponibilă în 3 niveluri de echipare și pornește de la 44.953 de euro.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Toyota publică primul teaser cu viitoarea generație Land Cruiser

Constructorul japonez de automobile a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Land Cruiser. SUV-ul va împărți platforma cu Lexus GX.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Noua generație Toyota C-HR: motorizări electrificate cu până la 223 CP

Toyota a dezvăluit noua generație C-HR, un model desenat, dezvoltat și care va fi produs în Europa. SUV-ul de clasă compactă este disponibil exclusiv cu motorizări hibride.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Toyota Supra în Europa: vor exista doar 100 de exemplare

Toyota prezintă ediția specială GR Supra GT4 100th Edition Tribute. Producția va fi limitată la doar 100 de exemplare pentru Bătrânul Continent.
Joi, 22 Iunie 2023 | Modele noi

Toyota GR Corolla Circuit Edition revine: producție limitată la 1.600 de exemplare

Constructorul japonez de automobile anunță revenirea ediției speciale GR Corolla Circuit Edition. Aceasta va fi replicată în doar 1.600 de exemplare.
Joi, 22 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Toyota GR Supra: tribut adus legendarei Supra Mk4

Toyota prezintă noua ediție specială GR Supra 45th Anniversary. Un tribut adus legendarei Supra Mk4, aceasta va fi replicată în doar 900 de exemplare, toate fiind destinate pieței din SUA.
Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Toyota, pregătită să vândă numai mașini electrice în Europa, din 2035

Potrivit unui oficial al mărcii japoneze, Toyota este pregătită să vândă numai modele electrice pe Bătrânul Continent începând din 2035. Constructorul nipon nu susține implementarea viitoarelor norme de poluare Euro 7.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Tehnologie

Toyota lansează un program nou cu inteligență artificială: transformă ideile unui designer în concepte virtuale

Toyota a lansat un program special nou pentru designerii săi. Noul program este bazat pe inteligență artificială și poate să transforme ideile unui designer exprimate prin text într-o imagine cu o viitoare mașină.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru