Toyota

Vineri, 27 Octombrie 2023 | Industrie

Toyota: "Mirai nu a fost un succes. Ne vom concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen"

Directorul tehnic al niponilor de la Toyota susține că Mirai nu a fost un succes și că, de acum încolo, se vor concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noua Toyota FT-3e, un crossover electric cu ecrane exterioare în portiere

Toyota a dezvăluit oficial conceptul FT-3e, care anunță un viitor crossover electric. Noul concept integrează ecrane exterioare în portierele sale.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noua Toyota FT-Se, urmașul electric al lui MR2

Toyota a dezvăluit oficial conceptul FT-Se, o mașină de performanță electrică, menită a fi succesorul celebrului model MR2. Conceptul este expus în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia și oferă un design asemănător unei mașini cu motorul amplasat central.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Concepte

Încă un concept Toyota: Space Mobility este un buggy electric care poate merge pe Lună

Toyota a dezvăluit încă un concept nou înaintea Salonului de Mobilitate din Japonia. De data aceasta, avem de-a face cu conceptul Space Mobility, un buggy electric creat special pentru a putea merge pe Lună.
Duminica, 22 Octombrie 2023 | Concepte

Toyota prezintă conceptul EPU: anunță un viitor pick-up electric

Toyota a dezvăluit o serie de imagini oficiale cu noul concept EPU. Acesta este un pick-up electric care ar putea fi transformat într-un model de serie în viitorul apropiat.
Sambata, 21 Octombrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Aceasta este prima Toyota Land Cruiser electrică

Toyota a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Land Cruiser Se, un concept electric al modelului de teren. Conceptul prezintă un design complet nou, iar acesta va fi expus publicului larg în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota și Lexus vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul Toyota a anunțat că modelele sale electrice vor trece la standardul de încărcare dezvoltat de Tesla începând din 2025. Această schimbare va avea loc doar pe piețele din Statele Unite și Canada.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Motorsport

Toyota și Honda vor concura în Raliul Dakar 2024 cu un buggy alimentat cu hidrogen

Toyota și Honda și-au unit forțele pentru dezvoltarea unui buggy cu motor termic alimentat cu hidrogen. Cu acest buggy, cele două mărci vor concura în ediția din 2024 a Raliului Dakar.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Toyota Hilux GR Sport II: suspensie înălțată și punți mai late

Toyota a lansat o nouă versiune actualizată pentru Hilux GR Sport. Noul model primește acum o suspensie înălțată și punți mai late, printre altele.
Luni, 16 Octombrie 2023 | General

Renaște Toyota Celica? Șeful mărcii ar fi dat undă verde pentru o nouă generație a modelului

Toyota Celica ar putea fi relansată în viitorul apropiat. Potrivit informațiilor din presă, șeful mărcii japoneze, Akio Toyoda, ar fi dat undă verde la dezvoltarea unei noi generații a celebrului coupe.
Luni, 16 Octombrie 2023 | Concepte

Toyota anunță un viitor supercar electric. Primele imagini cu conceptul FT-Se

Toyota a publicat primele imagini oficiale cu un concept al unui viitor supercar electric. Acesta se numește FT-Se și urmează să fie prezentat oficial în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Industrie

Toyota încheie un parteneriat cu o companie petrolieră pentru dezvoltarea bateriilor solid-state

Toyota a anunțat un parteneriat nou cu firma petrolieră Idemitsu. Cele două companii vor dezvolta împreună baterii de tip solid-state pentru viitoarea generație de modele electrice. Aceste baterii vor putea oferi o autonomie de până la 1000 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Toyota a creat un vehicul care poate merge pe Lună, inspirat de vechiul Land Cruiser

Toyota a publicat imagini oficiale cu noul concept Baby Lunar Cruiser, un vehicul creat special pentru a putea merge pe Lună. Mașina aduce o serie de elemente tehnice neobișnuite, dar și un design inspirat pe alocuri de către vechiul Land Cruiser FJ40.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Modele noi

Toyota lansează noul Crown Sport în Japonia: motor hibrid cu 234 CP

Constructorul nipon de automobile tocmai a prezentat modelul Crown Sport pe piața locală din Japonia. Inițial, Toyota Crown Sport va fi comercializat alături de un motor hibrid, capabil de 234 CP.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește îmbunătățiri pentru GR Yaris: motor mai puternic și cutie automată

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Toyota ar urma să lanseze o versiune actualizată a hot hatch-ului GR Yaris. Printre noutăți se anunță un motor mai puternic, de 300 de cai putere, precum și o cutie automată cu 8 trepte, printre altele.
Luni, 25 Septembrie 2023 | General

Toyota va furniza 500 de exemplare Mirai pentru Jocurile Olimpice din 2024

Toyota a anunțat că va furniza 500 de exemplare ale modelului Mirai în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris din 2024. Constructorul japonez este, de altfel, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.
Vineri, 15 Septembrie 2023 | Industrie

Viitoarea generație de baterii pentru electricele Toyota: peste 800 km autonomie în 2026

Constructorul nipon de automobile a dezvăluit o serie de informații despre bateriile viitoarelor modele cu zero emisii ale companiei. În 2026, Toyota va lansa un acumulator care va permite o autonomie de peste 800 de kilometri.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Noua Toyota Century SUV, cel mai scump model al mărcii: preț de 160.000 de euro

Toyota a lansat oficial cel mai luxos și mai scump model din gama sa actuală, Century SUV. Noul SUV de lux primește numeroase dotări specifice noi, precum și un motor V6 hibrid. Noul model are un preț echivalent cu circa 160.000 de euro.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota a construit un prototip Hilux alimentat cu hidrogen: 600 km autonomie

Toyota a construit un prototip Hilux alimentat cu hidrogen. Potrivit reprezentanților companiei, autonomia estimată ar urma să depășească 600 de kilometri.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Încă o imagine cu viitoarea Toyota Century SUV, un rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul model de lux Century SUV. Noul model, care va fi un rival pentru Rolls-Royce Cullinan, va fi dezvăluit în curând.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru