Toyota

Vineri, 10 Martie 2023 | Industrie

Toyota a testat, în premieră, o mașină de curse alimentată cu hidrogen lichid

Constructorul japonez de automobile a testat, în premieră, o mașină de competiție alimentată cu hidrogen lichid. Toyota intenționează să participe cu ea în campionatul Super Taiku.
Joi, 02 Martie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Toyota Aygo X. Vor fi produse 5.000 de exemplare

Toyota prezintă ediția limitată Aygo X Undercover, dezvoltată împreună cu brand-ul de modă japonez Undercover. Vor exista doar 5.000 de exemplare.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Industrie

Toyota va construi mașini electrice în Statele Unite din 2025

Potrivit celor mai noi informații, constructorul japonez dorește să construiască mașini electrice în Statele Unite începând din vara lui 2025. Acest lucru face parte din noul plan al mărcii nipone de a se concentra mai mult pe o viitoare gamă de modele electrice.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește o nouă generație pentru RAV4: lansare în 2024

Potrivit unor informații noi, următoarea generație a SUV-ului Toyota RAV4 ar urma să fie lansată în 2024. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu actuala generație și va avea motorizări hibride în mare parte.
Duminica, 19 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: Cifrele de consum ale SUV-ului Toyota RAV4 Hybrid, nerealiste

Potrivit unui oficial Nissan, cifrele de consum ale modelului Toyota RAV4 Hybrid sunt nerealiste. Acesta mai susține că sistemul de propulsie prezent pe Nissan X-Trail e-Power oferă o experiență de condus superioară.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Modele noi

Toyota și Suzuki vor renaște împreună un succesor de 15.000 de euro pentru MR2

Potrivit unei publicații japoneze, Toyota și Suzuki vor lansa împreună un înlocuitor pentru MR2. Din informațiile existente, noul model va avea un motor de doar un litru, dar care promite 120 de cai putere.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Șeful Toyota anunță un nou plan de electrificare: platformă nouă în 2026

Koji Sato, noul CEO al japonezilor de la Toyota, a anunțat noile planuri de electrificare ale mărcii. Potrivit acestora, grupul nipon va lansa o platformă nouă, dedicată modelelor electrice în 2026. Totodată, Lexus va avea și un rol principal în tranziția către mașini electrice.
Joi, 09 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Toyota Grand Highlander: o variantă cu și mai mult spațiu interior

Toyota a lansat oficial noul model Grand Highlander, versiunea alungită a SUV-ului de clasă mare. Noul model debutează pe piața americană cu 3 rânduri de scaune și 3 motoare diferite de până la 362 de cai putere.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Tuning

Toyota Hilux, transformat într-un camper de 78.000 de euro: două camere, aer condiționat și panou solar

O companie japoneză a transformat un Toyota Hilux într-un camper destinat ieșirilor în aventură. Noul camper este dotat cu două camere, un aer condiționat, paturi extensibile și chiar cu un panou solar.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Toyota GR Prius poate deveni realitate: motor de peste 300 CP

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Toyota ar urma să lanseze o versiune de performanță a modelului hibrid Prius. Aceasta va fi botezată GRMN și ar urma să primească un propulsor de peste 300 de cai putere, alături de alte modificări.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Industrie

OFICIAL: A doua generație Toyota C-HR va fi produsă în Turcia

Constructorul nipon de automobile anunță că va construi a doua generație C-HR la uzina din Sakarya, Turcia. Tot aici, Toyota va inaugura o linie de asamblare a bateriilor pentru modelele plug-in hybrid.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | General

OFICIAL: Toyota, cel mai mare producător auto din lume, pentru al treilea an la rând

Toyota și-a păstrat oficial titlul de cel mai mare producător de automobile din lume. Grupul japonez a vândut aproape 10.5 milioane de mașini noi la nivel global.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

Toyota va închide temporar uzina sa din Cehia din cauza problemelor de aprovizionare

Toyota a anunțat oficial că va închide uzina sa din Kolin, Cehia pentru toată luna februarie. Decizia a fost luată din cauza problemelor de aprovizionare cu care se confruntă marca japoneză.
Luni, 16 Ianuarie 2023 | Concepte

Toyota prezintă două concepte cu zero emisii bazate pe legendara AE86

Legendara Toyota AE86 a fost transformată într-o mașină cu emisii zero de către marca niponă. Două concepte au fost prezentate în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Luni, 16 Ianuarie 2023 | Concepte

Toyota prezintă două ediții speciale pentru GR Yaris: dedicate lui Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera

Toyota a dezvăluit două ediții speciale noi pentru hot hatch-ul GR Yaris. Cele două mașini aduc un omagiu campionilor mondiali de raliuri Sebastien Ogier, respectiv Kalle Rovanpera. Cele două ediții speciale vor intra în producție mai târziu în acest an și vor fi disponibile în Japonia.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Economic

General Motors depășește Toyota și redevine cel mai mare constructor în Statele Unite

General Motors a devenit cel mai bine vândut constructor în Statele Unite, în 2022. Gigantul american a vândut peste 2.2 milioane de mașini în această țară și a reușit să-i depășească pe japonezii de la Toyota.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Industrie

Toyota demarează producția motorizării hibride de generația a 5-a în Europa

Constructorul japonez de automobile anunță startul producției pentru motorizările hibride de generația a 5-a în Europa. Noile sisteme vor fi asamblate la uzinele din Polonia și Marea Britanie.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Concepte

Toyota Hilux va fi electric. Prima imagine cu un concept Hilux cu zero emisii

Toyota a publicat o imagine oficială cu un concept electric al emblematicului pick-up Hilux. Imaginea a fost făcută în cadrul unui eveniment din Thailanda, unde constructorul japonez sărbătorește 60 de ani de prezență oficială pe acea piață.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Concepte

Noul concept Toyota Corolla Cross H2 anunță o viitoare versiune cu hidrogen a crossover-ului compact

Toyota a publicat imagini oficiale cu noul concept Corolla Cross H2. Această mașină este bazată pe versiunea de serie a crossover-ului compact, dar în locul motorizării hibrid, conceptul primește un propulsor pe bază de hidrogen.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Concepte

Detalii noi despre Toyota bZ Compact SUV. Anunță un rival electric al lui Volkswagen ID.4

Conceptul Toyota bZ Compact SUV a debarcat în Europa. Cu această ocazie, producătorul asiatic a dezvăluit o serie de detalii noi, inclusiv dimensiunile acestui exercițiu de design.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru