Mercedes

Miercuri, 14 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Noul Mercedes F1 W15, ultimul Mercedes pilotat de Lewis Hamilton

Mercedes a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta, botezat F1 W15, va fi și ultimul Mercedes care va fi pilotat de către Lewis Hamilton și va încheia o epocă pentru echipa germană.
Vineri, 19 Ianuarie | Intern

STUDIU: Volvo, Mercedes-Benz și BMW, mărcile cu cei mai mulți kilometri parcurși

Potrivit unui studiu nou, mașinile produse de Volvo, Mercedes-Benz și BMW au cei mai mulți kilometri parcurși în medie dintre toate mașinile vândute pe piața second-hand. Cel mai mare kilometraj mediu depășește 260.000 de kilometri.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Coupe: motor mild-hybrid de 449 CP

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul AMG CLE 53 4Matic+ Coupe. Noul model de performanță primește un motor mild-hybrid bi-turbo cu 6 cilindri care dezvoltă 449 de cai putere, alături de alte noutăți specifice.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen încheie sezonul cu o nouă victorie. Leclerc și Russell pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, reușind astfel să încheie sezonul 2023 cu încă o victorie categorică. În spatele său s-au clasat Charles Leclerc pe locul 2, respectiv George Russell pe locul 3.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mercedes-Benz EQG, versiunea electrică a Clasei G

Mercedes-Benz a publicat câteva imagini oficiale noi cu viitorul EQG, versiunea electrică a Clasei G. Noul model urmează să fie lansat în curând.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Intern

Prețuri noul Mercedes-AMG GT în România: start de la 199.600 de euro

Noul Mercedes-AMG GT este disponibil acum și în România. Noul model de performanță al germanilor pleacă de la 199.690 de euro în țara noastră.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GLA 45 S facelift: semnătură luminoasă nouă și bară față redesenată

Mercedes-AMG a lansat un facelift pentru versiunea de performanță AMG GLA 45 S. Noul model primește o bară față restilizată, o semnătură luminoasă nouă pentru faruri și stopuri, precum și un sistem MBUX actualizat, printre altele.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT63 S E Performance facelift: parte frontală revizuită și start de la 207.700 de euro

Mercedes-AMG a introdus o actualizare pentru modelul său de performanță GT63 S E Performance. Noul model primește o grilă nouă, iar prețul de pornire în Germania este de 207.708 euro.
Joi, 28 Septembrie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz face crash-teste cu mașinile altor mărci pentru a îmbunătăți siguranța modelelor sale

Potrivit lui Ola Källenius, CEO-ul Mercedes-Benz, marca germană efectuează teste de siguranță într-un mod unic. Mai exact, Mercedes-Benz efectuează crash-teste cu mașinile altor mărci pentru a îmbunătăți siguranța propriilor sale modele.
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Luni, 18 Septembrie 2023 | Feature

Povestea lui Mercedes-Benz SLR McLaren: cum a născut motorsportul un „copil rebel”

Mercedes SLR a ajuns la statutul de legendă în lumea automobilelor și motorsportului. Un nume strâns legat de Săgețile Argintii și Mille Miglia, condus de legende precum Juan Manual Fangio și Stirling Moss, susținut de echipe puternice precum Mercedes și McLaren.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Tehnologie

Mercedes-Benz actualizează sistemul multimedia MBUX cu Dolby Atmos și asistent vocal îmbunătățit

Mercedes-Benz a lansat o actualizare majoră pentru sistemul multimedia MBUX. Noua actualizare aduce acum compatibilitate cu sistemul audio Dolby Atmos, precum și un asistent vocal îmbunătățit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Septembrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Conceptul din care se va naște viitorul Mercedes-Benz CLA electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial conceptul Concept CLA-Class, care anunță o viitoare versiune electrică a modelului de serie cu același nume. Noul concept aduce o arhitectură complet nouă și promite o autonomie de 750 de kilometri.
Joi, 31 August 2023 | F1 TOP

OFICIAL: Lewis Hamilton rămâne la Mercedes pentru încă două sezoane

Lewis Hamilton și George Russell, actualii piloți Mercedes în Formula 1, vor rămâne la echipa germană până la sfârșitul lui 2025.
Luni, 28 August 2023 | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa E în România: start de la 62.600 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă acum în România. Berlina premium din clasa executive pornește de la 62.600 de euro în țara noastră.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Facelift-uri pentru Mercedes EQA și EQB: grile noi și mai multă autonomie

Mercedes-Benz a lansat o serie de actualizări pentru modelele electrice EQA și EQB. Noile modele primesc acum grile cu un design revizuit, sisteme multimedia îmbunătățite și autonomie mai mare.
Miercuri, 23 August 2023 | General

Mercedes-AMG confirmă: motorul V8 nu va reveni pe modelele AMG C63 și E63

Michael Schiebe, CEO-ul diviziei de performanță Mercedes-AMG, a confirmat oficial că motorul V8 nu își va face reapariția pe modelele C63 și E63. Informația a fost confirmată după ce apăruseră zvonuri că această configurație ar putea reveni la cele două berline de performanță.
Sambata, 19 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: A doua generație Mercedes-AMG GT Coupe

În urmă cu o lună, am văzut pe viu noua generație Mercedes-AMG GT Coupe. Acum, că e oficial, putem să vă detaliem cum arată ea în realitate. De asemenea, regăsiți și toate detaliile despre motor și accelerație.
Joi, 17 August 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Mercedes-AMG SL: vopsea specială și mai mult crom

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său decapotabil AMG SL. Noua ediție aduce o vopsea specială portocalie, inspirată de apusul soarelui, precum și mai multe ornamente decorative din crom.
Vineri, 11 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Mercedes-AMG GT va fi dezvăluită în 17 august

Mercedes-AMG a confirmat oficial data lansării noii generații AMG GT. Noul model va fi dezvăluit publicului în 17 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru