Mercedes

Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa G electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua versiune electrică a Clasei G. Noul model, botezat G580 with EQ Technology, primește 4 motoare electrice și o serie de noutăți tehnice exclusive.
Duminica, 21 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, cel mai rapid AMG din istorie

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul AMG GT 63 S E Performance. Acesta este cel mai rapid model AMG de serie din istorie până la 100 de km/h, datorită unui motor hibrid care dezvoltă 816 cai putere.
Sambata, 20 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Max Verstappen în China: victorie în cursa de sprint și pole pentru cursa mare

Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint a sezonului 2024. Câteva ore mai târziu, triplul campion mondial a obținut și un nou pole position pentru Marele Premiu al Chinei, cu Sergio Perez și Fernando Alonso pe locurile 2 și 3.
Sambata, 20 Aprilie | Intern

Singurul exemplar Mercedes-AMG ONE din România a intrat în Galeria Țiriac Collection

Mercedes-AMG ONE, hypercar-ul cu tehnologie de Formula 1, este acum expus în Galeria Țiriac Collection. Modelul de performanță va putea fi admirat de către vizitatori începând din acest sfârșit de săptămână.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz renunță la testele cu mașini electrice cu motoare pe post de range extender

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-Benz ar fi abandonat testele cu mașini electrice cu motoare termice pe post de range extender. Un oficial al mărcii spune că producătorul german se va concentra asupra unor propulsoare electrice noi mai simple și care implică mai puține costuri.
Vineri, 12 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG pregătește un viitor SUV de performanță electric de 1000 de cai putere

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-AMG lucrează la un viitor SUV de performanță electric. Noul model va fi un rival pentru BMW XM și va avea peste 1000 de cai putere. Lansarea ar urma să aibă loc în 2026.
Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz EQS facelift: grilă nouă și autonomie mai mare cu 82 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat oficial un facelift pentru modelul său electric de lux EQS. Noul model primește un design revizuit al părții frontale, precum și o baterie mai mare. Autonomia noului EQS facelift este acum mai mare cu 82 de kilometri.
Marti, 09 Aprilie | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă data lansării viitorului Clasa G electric

Mercedes-Benz a confirmat oficial data lansării versiunii electrice a Clasei G. Totodată, aflăm și numele viitorului model cu zero emisii. Astfel, viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric va fi botezat G580.
Vineri, 05 Aprilie | General

Mercedes-Benz: 130 de ani de la debutul primei mașini de serie din lume

Mercedes-Benz aniversează 130 de ani de când a fost lansat Benz Motor-Velocipede, prima mașină din lume care a fost produsă în serie. Un exemplar al acestui model a fost restaurat recent.
Miercuri, 03 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 1: ediția specială va fi produsă în 25 de exemplare

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul CLA 45 S Edition 1. Aceasta este o ediție specială a berlinei compacte de performanță și este disponibilă exclusiv pe piața din Statele Unite. Doar 25 de exemplare vor fi construite.
Marti, 19 Martie | Modele noi

Supercar entry-level, cu motor cu 4 cilindri: noul Mercedes-AMG GT 43 Coupe

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul GT 43 Coupe, noua versiune entry-level a modelului de performanță. Aceasta aduce un motor cu 4 cilindri care dezvoltă 421 de cai putere și care integrează și un sistem mild-hybrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 17 Martie | Tuning

Noul Brabus 930 S, un sedan de lux de performanță cu 930 de cai putere

Compania de tuning Brabus a dezvăluit oficial noul 930 S. Noul model este bazat pe Mercedes-AMG S63 E-Performance și primește un propulsor hibrid care dezvoltă în total 930 de cai putere.
Joi, 14 Martie | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa V facelift în România: start de la 60.200 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift este acum disponibil și în România. Noul monovolum pornește de la 60.200 de euro în țara noastră.
Luni, 11 Martie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG E53 Hybrid: motor de 585 CP și autonomie de 100 de km în modul electric

Mercedes-AMG a lansat oficial noul E53 Hybrid 4Matic+, versiunea de performanță a noii generații Clasei E. Noul model, disponibil în variantele Sedan și Estate, primește un motor hibrid cu 6 cilindri care dezvoltă 585 de cai putere.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 01 Martie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Bahrain, în fața lui Leclerc și Russell

Max Verstappen și-a trecut în cont primul pole position din 2024 înaintea primei curse din noul sezon de Formula 1. În spatele triplului campion en-titre se află Charles Leclerc și George Russell.
Joi, 29 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Maybach SUV Sedan

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, un SUV Sedan de lux, într-un model de serie. Constructorul german spune că dezvoltarea unui astfel de model este prea costisitoare.
Vineri, 23 Februarie | Modele noi

Primul Mercedes-Benz Mythos, un model de ultra-lux, va fi lansat în 2025

Mercedes-Benz a anunțat oficial că primul model din seria de modele de ultra-lux Mythos va fi lansat în 2025. Noul model va fi bazat pe SL Speedster.
Vineri, 23 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz nu renunță la motoarele termice nici după 2030. Așteptările pentru electrice, micșorate

Mercedes-Benz va continua să dezvolte motoare termice și hibride chiar și după 2030. În același timp, constructorul german își micșorează așteptările cu privire la vânzările de modele electrice, din cauza scăderii cererii pentru aceste mașini.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru