Honda dezvăluie sunetul motorului V6 de 1.6 litri într-un clip despre istoria sa în Formula 1

de Daniel Popescu
Vineri, 27.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a dezvăluit cum sună pe bancul de probe motorul turbo V6 de 1.6 litri dezvoltat pentru sezonul 2015 în cadrul unui clip despre istoria constructorului japonez în Formula 1.

Esential 2015 este sezonul in care va reveni Honda in Formula 1 in calitate de furnizor de motoare
Honda va reveni în Formula 1 în calitate de furnizor de motoare începând din sezonul 2015, însă a început deja pregătirile pentru dezvoltarea noului motor turbo V6 de 1.6 litri.

În finalul unui clip video care prezintă istoria sa în Formula 1, constructorul japonez a dezvăluit sunetul viitorului motor pe bancul de probe, iar acesta se aseamănă cu cel al unităţii dezvoltate de rivalii de la Mercedes.

Clipul video prezentat de Honda este în limba japoneză şi scoate în evidenţă performanţa niponilor de la Marele Premiu al Mexicului din 1965.

Aceasta a fost prima cursă câştigată de Honda în Formula 1 în chiar ultimul Mare Premiu în care s-au utilizat motoare de 1.5 litri. Victoria i-a revenit americanului Richie Ginther, care a fost de altfel singurul pilot din afara Marii Britanii care a trecut primul linia de sosire pe parcursul sezonului respectiv. 

Comentarii (7)

  • Au mai prezentat sunetul motorului V6 turbo si la mijlocul lunii octombrie. Este o realizate exceptionala avand in vedere ca l-au prezentat la doar 1 luna dupa Mercedes (septembrie) si 4 luni dupa Renault (iunie), deoarece mai au inca un an de dezvoltare la dispozitie pe cand motorul Renault si Mercedes vor fi inghetate. Sunt curios cand au inceput sa lucreze la acest motor daca practic l-au prezentat la doar cateva luni de motoare ce debuteaza in 2014.
    4 4
  • VREM STIREA CU SCHUMACHER !!! ACCIDENT LA SCHI !!!
    1 0
  • mai maciulica numi vine sa cred cat de prost poti fi sa pui botu la asa ceva.
    1 0
  • totul este propaganda ca inainte de alegeri
    1 0
  • si inca ceva! mai maciulica ne-am c-am saturat de poeziile tale facute la disperare....eu cand vad ca ai scris tu sar peste
    1 0
  • @io

    Natura nu a fost prea darnica cu tine... se vede.... de fapt se simte din ce posteze. Incearca te rog frumos si reia faza cu abecedarul.
    1 0
  • *postezi
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru