Honda s-a răzgândit: nu va schimba designul motorului în 2016

de Daniel Popescu
Marti, 06.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda intenţiona să schimbe designul unităţii de propulsie în sezonul 2016, însă constructorul japonez consideră că poate îmbunătăţi actuala unitate de propulsie.

Honda a anunţat anterior că intenţionează să schimbe designul unităţii de propulsie pentru sezonul 2016, întrucât consideră că aceasta este singura posibilitate de a înregistra progrese reale comparativ cu acest an.

Între timp, constructorul japonez a ajuns la concluzia că progresele pot fi obţinute şi prin intermediul actualului design, astfel că acesta nu va mai fi schimbat.

"Pentru acest an şi pentru anul viitor am intrat deja într-un plan de a face unitatea de propulsie mai bună pe baza actualului design. Planul final poate veni în iarnă, dar deja l-am început şi va forma baza pe care lucrăm, pentru că este designul pe care am lucrat de la zero cu McLaren.Credem că există mai multe posibilităţi acolo şi de aceea am remediat actualul design. Aşa că există mai mult potenţial", a declarat Yasuhisa Arai, directorul de motorsport al Honda.

Producătorul japonez nu a folosit încă toate jetoanele pentru îmbunătăţirea motorului în acest an, iar o decizie finală în privinţa acestora nu a fost încă luată.

Totuşi, Arai a admis că jetoanele vor fi utilizate până la sfârşitul acestui sezon. "Nu există niciun plan concret când le vom folosi, dar încă plănuim să le utilizăm", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (4)

  • mecanicul vesel
    daca o sa dezvoltati motorul cu ajutorul *galacticului* , e clar ca o sa va duelati pentru penultima pozitie in clasament !
    5 14
  • De parca "Galacticul" il dezvolta. Pilotii sunt doar utilizatori.Sunt departe de a intelege ei ingineria din spatele dezvoltarii unui motor.
    Cred totusi ca Honda va face un pas mare la anul.
    11 4
  • eu zic sa nu dezvolte motorul asta in gp2... ca deja e octombrie si martie parca nu e asa de departe ...
    1 0
  • ovidiu15081982
    gp2 engine..............arrrr........parerea mea ca Alonso ar tb sa plece...nu sunt fanul lui dar daca mai prinde inca un sezon ca 2015 e prea mult....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru