Honda va îmbunătăţi motorul pentru a ajunge rivalii din urmă până la sfârşitul sezonului

de Daniel Popescu
Joi, 02.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda este convinsă că va reuşi să ajungă rivalii din urmă după ce va îmbunătăţi motorul cu combustie internă în a doua parte a sezonului.

Cred că putem ajunge rivalii din urmă în acest sezon.

Yasuhisa Arai
Director motorsport Honda
Honda a anunţat că va folosi în a doua parte a sezonului cele şapte "jetoane" pe care le mai are la dispoziţie pentru îmbunătăţirea motorului.

Yasuhisa Arai, şeful de motorsport al producătorului japonez, este convins că îmbunatăţirile vor permite celor de la McLaren să ajungă la nivelul rivalilor până la sfârşitul acestui campionat.

"Mai avem şapte jetoane, aşa că le vom aplica în a doua jumătate a sezonului, după pauza de vară. Vom înlocui multe componente pentru a îmbunătăţi puterea, aşa că vom avea sisteme bune. Şi cred că putem ajunge rivalii din urmă în acest sezon. Acesta este obiectivul şi l-am transmis echipei. Piloţii ştiu planul nostru şi au încredere în noi", a declarat el.

Arai a dezvăluit că cele şapte "jetoane" vor fi utilizate în special pentru îmbunătăţirea motorului cu combustie internă, scopul principal fiind creşterea numărului de cai putere.

"Combustia este foarte importantă pentru a obţine cai putere.

Aşa că schimbăm designul camerei de combustie, a valvei şi a celorlalte lucruri pentru o mai bună combustie. Este vorba în primul rând de motorul cu combustie, dar trebuie să lucrăm şi în alte zone, cum ar fi MGU-K şi MGU-H, pentru a obţine mai mulţi cai putere", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • mobius
    Nu prea inteleg, daca stiau ce trebuie facut de ce nu au facut pana acum. Poate nu stiau care este nivelul celorlalte echipe, sa speram ca au inteles despre ce este vorba si vor face tot ceeace trebuie pentru a ajunge acolo unde au promis. Piloti au.
    8 2
  • rubla lui putin
    Iar o traducere cu google translate care nu are nicio legatura cu limbajul tehnic
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru