Hulkenberg şi-a prelungit contractul cu Force India pentru 2015

de Daniel Popescu
Luni, 20.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg va concura pentru Force India şi în sezonul 2015 după ce şi-a prelungit contractul scadent la sfârşitul acestui an.

Esential 13 este numarul curselor in care Nico Hulkenberg a terminat in puncte in sezonul 2014
5 este cel mai bun rezultat obtinut de Nico Hulkenberg intr-o cursa din sezonul 2014. A obtinut aceasta performanta de patru ori
8 este locul ocupat de Nico Hulkenberg in clasamentul constructorilor
76 de puncte a acumulat Nico Hulkenberg in sezonul 2014
Force India a anunţat luni că a ajuns la un acord cu Nico Hulkenberg pentru prelungirea colaborării şi în sezonul 2015.

Germanul în vârstă de 27 de ani a decis să rămână la echipa indiană datorită perspectivelor de viitor, mai ales că Force India luptă cu McLaren pentru locul cinci în clasamentul constructorilor şi beneficiază de cel mai bun motor din Formula 1.

"Este bine să-mi confirm planurile pentru sezonul următor.

Este o echipă pe care o cunosc foarte bine şi am avut un an grozav împreună cu câteva rezultate speciale. Echipa are ambiţii mari şi cred că putem avea un pachet competitiv şi anul viitor. Avem un partener puternic în Mercedes şi toată lumea este motivată şi dornică de succes. Am o presimţire bună pentru 2015 şi sunt multe motive să fiu entuziasmat pe măsură ce încercam să construim pe baza rezultatelor din acest an", a declarat el.

La rândul său, coproprietarul Vijay Mallya este încântat că a reuşit să-l păstreze pe Hulkenberg în cadrul echipei pentru cel puţin încă un sezon, element important pentru viitoarele progrese.

"Toată lumea este încântată să vadă că Hulkenberg rămâne pilot Force India pentru sezonul următor. Îl evaluăm foarte bine şi a făcut o treabă grozavă în acest an prin câştigarea cu regularitate a unor puncte cruciale. Este un pilot adevărat şi ştie să motiveze echipa. Sunt convins că este unul dintre cele mai bune talente ale Formulei 1", a explicat Mallya.

Hulkenberg ocupă în prezent locul 8 în clasamentul general cu 76 de puncte, iar cel mai bun rezultat al său este locul cinci, obţinut în patru curse.

Force India nu a menţionat nimic despre al doilea pilot al echipei.

În prezent, postul este ocupat de Sergio Perez, al cărui contract expiră de asemenea la finalul acestui an. La fel ca şi în cazul lui Hulkenberg, Force India are opţiune de prelungire pentru contractul mexicanului.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru