Force India sugerează că îi va păstra pe Hulkenberg şi Perez în 2015

de Daniel Popescu
Sambata, 26.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Mallya a anunţat că Force India vrea să le prelungească contractul lui Nico Hulkenberg şi Sergio Perez pentru sezonul următor.

Esential 7 este locul ocupat de Nico Hulkenberg in clasamentul general
11 este pozitia lui Sergio Perez in clasamentul general dupa primele 10 curse
În mod tradiţional, Force India este una dintre ultimele echipe care confirmă linia de piloţi pentru sezonul următor, întrucât coproprietarul Vijay Mallya ia de obicei deciziile finale în cursul lunii decembrie.

Sezonul 2015 ar putea face însă excepţie de la această regulă, întrucât indianul este mulţumit de performanţele ambilor piloţi. Contractele lui Nico Hulkenberg şi Sergio Perez expiră la finalul acestui sezon, însă echipa are opţiuni de prelungire a acordurilor pentru 2015, care cel mai probabil vor fi activate.

"Avem opţiuni pentru ambii piloţi şi sunt foarte mulţumit de amândoi. Nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să ne gândim la o schimbare", a declarat Mallya în paddock-ul circuitului de la Hungaroring, citat de agenţia de presă Reuters.

Avem opţiuni pentru ambii piloţi şi sunt foarte mulţumit de amândoi.

Nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să ne gândim la o schimbare.

Vijay Mallya
Coproprietar Force India
Force India traversează unul dintre cele mai bune sezoane din istorie. Hulkenberg este unul dintre cei numai doi piloţi care a câştigat puncte în fiecare dintre cele 10 curse de până acum, în timp ce echipa este pe locul cinci în clasamentul constructorilor, la numai 18 puncte în spatele Scuderiei Ferrari.

Mallya crede însă că poate urca în clasament până la finalul campaniei. "Ne simţim foarte încrezători că putem lupta pentru a rămâne acolo unde suntem sau poate chiar pentru a fi un pic mai în faţă. Evident, suntem în faţă pe merit", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • felicitari force india ptr jumatatea acestui sezon care a fost de exceptie,tineti-o tot asa pana la sfarsitul anului.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru