Perez sugerează că va rămâne la Force India în sezonul 2019: "Anunțul oficial vine în câteva zile"

de Daniel Popescu
Luni, 24.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a conformat că și-a stabilit planurile pentru sezonul 2019 și a sugerat că Force India reprezintă cea mai bună opțiune. Un anunț oficial este așteptat în câteva zile.

Grila de start a Formulei 1 se completează treptat pe măsură ce echipele de top și-au definitivat liniile de piloți pentru sezonul următor.

Sergio Perez a dezvăluit că a ajuns deja la un acord pentru sezonul 2019 și a sugerat că va rămâne la Force India, iar anunțul oficial este la numai câteva zile distanță.

"Știu deja ce voi face și este doar o chestiune de zile sau de săptămâni până când a anunț formal viitorul meu. Sunt foarte mulțumit de ce am obținut. Cred că este cea mai bună opțiune pentru mine. Dacă nu ai loc la Mercedes sau Ferrari, Force India devine foarte atractivă. Sunt fericit, am crescut mult cu echipa și sunt mulțumit de planurile mele", a declarat mexicanul.

Anterior, presa internațională a relatat că Perez negocia inclusiv cu McLaren înainte ca echipa britanică să decidă promovarea lui Lando Norris. Pilotul celor de la Force India a recunoscut că a purtat negocieri cu fosta sa echipă, însă la vremea respectivă știa deja ce planuri are pentru 2019.

"Am vorbit.

Cred că la momentul respectiv știam deja ce voi face. Erau foarte interesați de planurile mele, dar nu am multe de adăugat pentru că știam ceva ce planuri am", a adăugat el.

Via RaceFans

Comentarii (10)

  • SIMPLE MINDS
    Sergio , poate in sezonul viitor sa dai dovada de mai multa *atentie* in pilotaj fiindca in Singapore 2018 *entuziasmul* afisat pe circuit la adresa celorlalti l-am mai vazut doar in cinematografie ,doar rangerii texani generand atata spaima la adresa *hermanos*-ilor ,deh cu preocupari dintre cele mai *licite* iar tu, inca:-)) n-ai astfel de *obiceiuri* la nord de Rio Grande .:-))
    23 13
  • Sunt de parere ca, Perez ar fi fost o varianta mult mai buna la Ferrari decat Leclerc.
    Ar fi mers mult mai bine in locul lui Raikkonen decat pustiul. Perez are mai multa experienta, si i-ar fi putut ajuta pe cei de la Ferrari sa castige titlul la constructori...
    Plus ca Perez poate venea si cu anumiti sponsori dupa el, pt ca si la Force India companiile lui Carlos Slim sponsorizeaza echipa datorita lui Perez.
    Dar ce sa faci daca cei de la Ferrari nu l-au ales pe el, ci pe un pustan... probabil vor sa copieze filosofia celor de la Red Bull.
    10 13
  • Sunt de parere ca, Perez ar fi fost o varianta mult mai buna la Ferrari decat Leclerc.
    Ar fi mers mult mai bine in locul lui Raikkonen decat pustiul. Perez are mai multa experienta, si i-ar fi putut ajuta pe cei de la Ferrari sa castige titlul la constructori mai usor...
    Plus ca Perez poate aducea cu el si niste sponsori, pt ca si la Force India companiile lui Carlos Slim sponsorizeaza echipa datorita lui Perez.
    Dar ce sa faci daca cei de la Ferrari nu l-au ales pe el, ci pe un pustan... probabil vor sa copieze filosofia celor de la Red Bull.
    9 10
  • Perez e in F1 doar datorita "talentului" lui Slim, cum de altfel din pacate mai sunt si altii cu "talentele" dupa ei pe la alte echipe in timp ce pilotii de valoare nu-si mai gasesc loc. Ferrari are nevoie de un viitor, pentru ca Vettel nu mai intinereste si in momentul de fata nu pare capabil sa-l bata pe Hamilton, iar Lecrerc e viitorul. Plus ca Ferrari nu-s tocmai asa rupti in partea dorsala ca sa aiba nevoie de banii lui Slim.
    5 15
  • Giovinazzi va fi noul coechipier al lui Kimi la Sauber...
    3 7
  • Fanii F1 : "Perez e in F1 doar datorita lui Slim.Din cauza lui valorosul Ocon nu-si mai gaseste loc in competitie".

    Rezultate 2017: Perez - locul 7 - 100 puncte - cel mai bun rezultat :4 ;
    Ocon - locul 7 - 87 puncte - cel mai bun rezultat :5.
    Rezultate 2018: Perez - locul 10 - 46 puncte - cel mai bun rezultat :3;
    Ocon - locul 11 - 45 puncte - cel mai bun rezultat :6.

    Fanii F1 in 2012: "Massa merita sa ramana la Ferrari.Perez nu are experienta suficenta pentru Ferrari".
    Fanii F1 in 2018: "Raikkonen este jalnic si trebuie sa plece.Leclerc este un pilot extraordinar si este viitor Ferrari".

    Rezultate 2012 dupa Italia : Massa (Ferrari) - locul 10 - 47 puncte - 0 podiumuri; Perez (Sauber) - locul 9 - 65 puncte - 3 podiumuri.
    Rezultate 2018 dupa Italia : Raikkonen (Ferrari) - locul 3 - 164 puncte - 9 podiumuri;
    Leclerc (Sauber) - locul 15 - 13 puncte - nu a terminat niciodata in top 5.


    Am sa-i las pe "obiectivii specialisti" sa traga concluzile acestor statistici.
    14 8
  • Are nevoie Ferrari de banii lui Carlos Slim cat are nevoie Raikkonen de titlul mondial.
    Pe bune? Papitoiul asta mexican inca mai vrea in F1?
    Pacat ca un Ocon pleaca si ramane Perez. Mai bine Slim ar investi in Ocon decat intr-un pilot mediocru, fara nicio stralucire in F1 in atatia ani. Uneori nu inteleg de ce oamenii cu bani sponsorizeaza toti anonimii din F1, care nu au niciun viitor. Pana si sponsorizarea lui Kubica ar fi o miscare multa mai buna decat a lui Perez.
    4 15
  • De acord cu ferr1..Ocon e mai bun decat Perez
    6 15
  • Perez a adunat mai multe puncte decat Ocon deci francezul nu poate sa fie mai bun.In viitor poate sa devina mai bun decat Perez asa cum poate sa devine mai rau decat Stroll.Nu putem aprecia un pilot pentru ce credem ca o sa devina candva. Rezultatele sunt mai importante decat impresile unor "specialisti".
    Ocon este intr-o situatie dificila datorita lui.A mizat pe o carte gresita si a pierdut.Nu poti sa te victimizezi ca Force India nu te mai vrea cand tu ai vrut sa mergi la Renault.Nu poti sa te plangi nici ca alte echipe te ignora cand tu vrei sa fii protejatul lui Totto.
    Imi pare rau de Ocon dar cei care-l ataca pe Sergio Perez sunt penibili.Mi se pare absolut normal ca echipa sa mizeze pe pilotul care le-a adus rezultate mai bune.Ca exista in competitie cel putin 10 piloti mai slabi ca Ocon este o alta problema.
    11 7
  • Pentru mine conteaza faptul ca Ocon e mai bataios decat Perez..Perez e la fel de ,,sters'' ca Jenson Button
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru