Perez și-a prelungit contractul cu Force India pentru sezonul 2019: "Vom obține rezultate mai bune"

de Daniel Popescu
Vineri, 19.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez va concura pentru Force India și în 2019 și anticipează că va obține performanțe mai bune decât în precedentele cinci sezoane petrecute alături de echipă.

În avanpremiera Marelui Premiu al Statelor Unite de la sfârșitul acestei săptămâni, Force India a confirmat prelungirea contractul cu Sergio Perez pentru sezonul 2019.

Noul acord a reprezentat o simplă formalitate în contextul în care echipa a așteptat finalizarea ultimelor detalii pentru contractele de sponsorizare cu companiile mexicane care sprijină cariera lui Perez.

Mexicanul concurează pentru Force India începând din sezonul 2014 și în ultimii doi ani a ocupat locul 7 în clasamentul general, iar pentru anul viitor anticipează o îmbunătățire a rezultatelor. "Sunt foarte fericit să anunț în sfârșit planurile de viitor și sunt foarte motivat pentru 2019. Force India a fost casa mea din 2014 și mi-a permis să cresc ca pilot și să-mi arăt talentul pe circuit. Am obținut multe în ultimele cinci sezoane, dar cred că ce este mai bun abia urmează", a declarat el.

Perez a jucat un rol esențial în salvarea echipei Force India de la faliment. Întrucât salariul său nu fusese plătit, mexicanul a depus o cerere de intrare în insolvență în urma căreia Force India a fost preluată de un grup de investitori condus de Lawrance Stroll, tatăl lui Lance Stroll, care concurează în prezent pentru Williams.

De altfel, se anticipează că Stroll va semna pentru Force India în perioada imediat următoare pentru a completa linia de piloți pentru 2019.

Cu excepția locului teoretic disponibil la Force India, doar alte două echipe nu au finalizat încă liniile de piloți pentru 2019, și anume Toro Rosso și Williams.

Grila de start pentru sezonul 2019:

Mercedes – Lewis Hamilton și Valtteri Bottas;
Ferrari – Sebastian Vettel și Charles Leclerc;
Red Bull - Max Verstappen și Pierre Gasly;
Renault – Daniel Ricciardo și Nico Hulkenberg;
Haas – Romain Grosjean și Kevin Magnussen;
McLaren – Carlos Sainz și Lando Norris;
Force India – Sergio Perez;
Toro Rosso – Daniil Kvyat;
Sauber – Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi;
Williams - George Russell

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru