Massa, interesat să concureze pentru Williams în 2014

de Daniel Popescu
Luni, 21.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado ar putea pleca de la Williams din cauza rezultatelor modeste înregistrate de echipă, iar Felipe Massa este interesat de oportunitatea de a concura pentru britanici, potrivit presei.

Esential 1 punct a castigat Williams in sezonul 2013 al Formulei 1
Pastor Maldonado a debutat în Formula 1 în sezonul 2011 pe baza unui contract pe cinci ani semnat cu Williams prin care acesta aduce la echipa aproximativ 35 de milioane de euro prin intermediul sponsorului său, compania petrolieră de stat din Venezuela, PDVSA.

Presa internaţională speculează însă că venezueleanul intenţionează să plece de la echipă din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon, când Williams a obţinut un singur punct în primele 15 curse ale anului, fiind la cea mai modestă campanie din istoria sa.

Pentru a-şi îndeplini acest obiectiv, PDVSA ar trebui însă să plătească despăgubiri financiare celor de la Williams, iar oficialii echipei s-au deplasat recent în Venezuela pentru a discuta despre modul în care va continua colaborarea în sezonul următor.

Williams ar reprezenta o opţiune excelentă pentru Massa anul viitor.

Nicolas Todt
Manager Felipe Massa
Aflat în căutarea unui loc în Formula 1 după ce a fost îndepărtat de Ferrari, Felipe Massa a simţit imediat oportunitatea şi este interesat de posibilitatea de a concura pentru Williams, potrivit managerului său Nicolas Todt.
"Da, a fost dificil pentru Maldonado în acest an, cu un monopost care nu permite piloţilor să câştige curse. Trebuie să reacţioneze şi trebuie să angajeze oameni (n.r - în departamentul tehnic). Dar Williams ar reprezenta o opţiune excelentă pentru Massa anul viitor", a declarat el.

Cu toate acestea, Maldonado a negat existenţa unor conflicte cu cei de la Williams şi este convins că va rămâne în Formula 1 şi anul viitor.

"Zvonurile despre relaţia mea cu Williams sunt false. Există o relaţie bună între pilot şi echipă. Am muncit din greu zi şi noapte pentru a îmbunătăţi performanţele şi rezultatele, dar aşa este în F1, există şi ani modeşti. După lipsa de performanţe am demonstrat că nu ne dăm bătuţi şi nu ne vom da bătuţi până în ultima cursă. Despre viitorul meu pot spune că voi fi în F1 anul viitor şi voi reprezenta cu mândrie Venezuela. Sper să am veşti bune în curând", a precizat el pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter.

Via Motorsport, Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru