McLaren va anunţa linia de piloţi pentru 2015 până la sfârşitul sezonului

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren insistă că va face un anunţ oficial cu privire la linia de piloţi pentru sezonul 2015 cel mai târziu la finalul actualei campanii, care se încheie la sfârşitul lunii noiembrie.

Este adevărat că ne-a luat ceva mai mult timp, dar linia de piloţi pentru 2015 este în continuare în curs de a fi anunţată înainte de finalul sezonului.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
McLaren aşteaptă în continuare un răspuns final din partea lui Fernando Alonso cu privire la propunerea de contract pe termen lung pe care cele două părţi au convenit-o deja verbal. Până când spaniolul nu îşi dă acordul, echipa este determinată să nu confirme nici numele coechipierului său.

Totuşi, Eric Boullier, directorul de curse al britanicilor, insistă că un anunţ final va fi făcut cel mai târziu la sfârşitul acestui sezon, care se încheie în 23 noiembrie cu Marele Premiu din Abu Dhabi.

"Este adevărat că ne-a luat ceva mai mult timp, dar linia de piloţi pentru 2015 este în continuare în curs de a fi anunţată înainte de finalul sezonului", a declarat francezul.

Din cauza întârzierii, viitorul celor doi piloţi ai echipei, Jenson Button şi Kevin Magnussen, a devenit incert.

Situaţia cea mai complicată este în cazul lui Button, care riscă să rămână fără opţiuni dacă nu va fi păstrat de McLaren.

"Cunoaştem valoarea lui Button. Este un campion mondial şi un pilot de clasa mondială. Nu trebuie să ofere rezultate în următoarele curse pentru a-şi salva postul", a adăugat Boullier.

Via Motorsport

Comentarii (30)

  • sper sa ramana Button daca vine Alonso. Grosjean nu e de talia celor doi, doar Button ar fi in stare sa il bata pe Alonso
    5 8
  • klausnake
    "Cunoaştem valoarea lui Button. Este un campion mondial şi un pilot de clasa mondială. Nu trebuie să ofere rezultate în următoarele curse pentru a-şi salva postul", a adăugat Boullier.
    Eu cred ca asta tocmai contrazice ceea ce ati scris mai sus,adica: "Situaţia cea mai complicată este în cazul lui Button, care riscă să rămână fără opţiuni dacă nu va fi păstrat de McLaren."
    4 0
  • rommyF1
    sper să rămână Button pt că a fost pilot HONDA, mai ales că a plătit pt că nu s-a întors la WILLIAMS, dar altele erau vremurile. cred că HONDA respectă fidelitatea
    10 0
  • @un punct ,,,,atit gindesti ,atita faci ,,,eu as prefera un cuplu alonso - button , pt ca are un mare plus de experienta fata de magnu si ar dezvolta masina mai bine in primul an honda si alo cu but au un respect reciproc,,,,,succes alonso la mclaren [ pt mirciulica ]
    13 0
  • ma gandesc .. ca va fi un boost pentru cariera lui Button sa-l bata pe Alonso. Daca trebuie sacrificat Alonso pentru asta, fie. Uite, lui Hamilton i-a prins bine sa-l mototoleasca pe Alonso
    7 10
  • Nu va mai certati, Mircea stie linia de piloti, intrebati-l pe el, un fel de Dr. Helmuth Marko al forumului
    10 0
  • mimi de la aprozar
    Vine tractoristul alonsoooooo :))
    7 8
  • rommyF1
    nici un pilot de formula 1 nu este tractorist, gândeşte-te că dacă mâine nu mai avem cosmonauţi ei sunt primii pe listă
    11 0
  • MIRCEA...sper sa va pricopsiti cu KIMI....pac-pac sa vezi ce rid :)))
    7 4
  • GrosJan
    nu are nimic in comun pilotarea unui monopost foarte rapid cu "pilotarea" unei navete spatiale. Stiu, o sa ziceti ca "viteza" e un punct comun, dar eu m-am referit la actul de a pilota.

    Naveta are traectorie bine stabilita si calculatorul face treaba, cosmonautul trebuie sa stie cu totul alte lucruri decat sa piloteze masini de curse.
    3 1
  • rommyF1
    grosjan
    sper să te văd pe tine din punct de vedere fizic pilot de formula 1, după care să te văd şi cum controlezi calculatorul la o navetă spaţială,
    sper să faci parte din cei puţini care merg pe şoselele patriei cu 300 Km la oră. respect
    4 1
  • GrosJan
    mei, ai avea de ce sa ma respecti. Cati din cei 7 miliarde pot spune ca fac ceva si pentru ceva-ul ala se numara intre primii 50 din lume (o aproximare subiectiva dar relvanta)?
    2 4
  • ca mergi cu 300 pe soselele patriei o data sau de doua ori, te filmezi si gata e fix nimic. Ai avut noroc, ai scapat. Poti face asta iar si iar? Poti face asta 2 ore continu si fara sa te accidentezi? E doar curaj si noroc, nimic mai mult, un moment de "glorie" si o vesnicie de pauza apoi
    8 0
  • fizicul unui pilot de F1 nu e asa mare chestie. Se poate obtine cu antrenamentul corespunzator
    2 3
  • rommyF1
    când vei ajunge la acele perfomanţe aş dori să cunosc un pilot de F1 sau un cosmonaut din ţara mea, dar ar fi mai bine să discutăm despre reportaj, mulţumesc
    2 1
  • GrosJan
    revenind, e o tampenie sa crezi ca un pilot de F1 poate tine locul unui cosmonaut. Si nici macar nu trebuie sa fii cosmonaut sau pilot de F1 ca sa iti dai seama de asta
    2 1
  • rommyF1
    grosjan
    am impresia că nu ştii ce înseamnă să fii pilot de viteză, uită-te la @iescu ce spune , dar spune-mi şi mie cât durează fără un anume antrenament să ajungi pilot de F1 şi de ce crezi că un pilot de F1 doar se odihneşte între curse? pe ce te bazezi când afirmi aşa ceva
    ai un nick-name cu un pilot de F1, probabil ştii de ce ţi l-ai ales
    probabil toţi şoferii din RO sunt virtuali piloţi de F1
    3 1
  • GrosJan
    iescu am fost tot eu
    Tu bati moneda cu fizicul in pilotat. Mai, e important, dar intri repede in forma necesara daca e ... necesar. Sunt multe cazuri de simari care au trecut la curse reale. Partea fizica au facut-o in saptamani. Pilotatul efectiv l-au deprins in ani pe simulator.

    Se odihneste pe drq intre curse. Face care ce vrea, unii mai merg si la servici care inseamna simulator. Dar stiu ca vrei sa spui ca e nevoie de refacere intre curse. Cand erau permise testele, Schumacher si ceilalti testau - pilotau intre curse.

    Iar nickname-ul l-am ales de atunci:

    https://www.youtube.com/watch?v=O8Y5Co1kZjQ

    asa la misto
    2 2
  • rommyF1
    iescu, grosJan sau oricine
    NOAPTE BUNĂ! dacă ne schimbăm nick-name-ul la fiecare postare cum ne numim atunci????????
    2 1
  • GrosJan
    anonimi
    Somn usor!
    4 1
  • @.aluia cu puncte in capatana-cand Button il znopea pe Haam-ham in 2011, iti mai aduci aminte magafaua pe ce loc termina campionatul cu o masina mult mai buna ca Ferrari? Pacalici de site!
    3 3
  • ayrton4ever
    Doamne cati idioti... dar de fapt ce mai comentez... eu sunt mai idiot ca voi ca mai si citesc ce scrieti... si las comment la randul meu :)))
    9 0
  • @Grosjean - Esti prostul clasei daca ti se pare amunzant cum a zburat pilotul ce-ti poarta numele pesta capetele lui Alonso si Ham.
    6 1
  • Alonso are 2 variante mercedes sau mclaren,in afara de cele doua nimeni nu are sa-i dea 30mil./an
    2 2
  • 3 cu redbull *
    1 1
  • daniel
    Parca as merge si eu pe un cuplu Alonso si Button pe anul viitor.
    Doi piloti buni, cu experienta care stiu ce sa ceara.
    Magnussen e prea agresiv, de multe ori exagerat. E rapid dar ... inca necopt. Poate ramane pilot de teste.
    4 1
  • Pentru spectacol, Magnussen e foarte potrivit.
    Este un luptator si se bate pentru orice pozitie, iar pe langa asta o face si mai bine decat Grosjean cand a debutat in F1.

    Asadar, eu as ramane cu Button si cu Magnussen pentru 2015.

    Alonso ar trebui sa isi caute alta echipa.
    1 2
  • @Mircea

    uite la cotofana, alt cont al aceluiasi nr. 1 alonsist de pe automarket
    0 1
  • Nu am treaba cu alonso..era doar o parere
    Contul e de ceva timp pe automarket
    0 1
  • nu conteaza, respectivul isi face mereu conturi. Nu am zis un nou cont ci doar alt cont
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru