Nasr va fi coechipierul lui Ericsson la Sauber în sezonul 2015

de Daniel Popescu
Joi, 06.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a semnat un contract cu brazilianul Felipe Nasr, care va concura pentru echipa elveţiană în sezonul 2015. Pilotul în vârstă de 22 de ani a ajuns la echipă prin intermediul unui sprijin financiar acordat de Banco do Brasil.

Esential 4 este numarul sesiunilor de antrenamente la care a participat Felipe Nasr in acest sezon
2012 este sezonul din care Felipe Nasr concureaza in GP2
Sauber şi-a definitivat în această săptămână linia de piloţi cu care va aborda sezonul 2015 al Formulei 1. La numai câteva zile zile după ce l-a confirmat pe suedezul Marcus Ericsson, Sauber a semnat un contract cu pilotul brazilian Felipe Nasr.

În vârstă de 22 de ani, Nasr este în acest an pilotul de rezervă al celor de la Williams şi a participat la patru sesiuni de antrenamente libere.

"Este un moment de neuitat pe care îl datorez tuturor celor care m-au sprijinit. Astăzi, visul a devenit realitate. Sauber a fost responsabilă pentru sosirea în F1 a unor nume grozave precum Felipe Massa, Kimi Raikkonen, Robert Kubica sau Sebastian Vettel şi sunt mândru să fac parte din această familie. Am avut un an minunat la Williams, unde am învăţat mult şi m-am pregătit să devin pilot în Formula 1", a declarat el.

Este un moment de neuitat pe care îl datorez tuturor celor care m-au sprijinit.

Astăzi, visul a devenit realitate.

Felipe Nasr
Pilot Sauber
Nasr vine la Sauber alături de unul dintre sponsorii săi principali, Banco do Brasil, instituţie financiară care îi sprijină cariera de mai mulţi ani. Logo-ul băncii braziliene va fi vizibil pe părţile laterale şi pe aripa spate a monopostului Sauber începând din sezonul următor.

În paralel cu rolul de pilot de rezervă la Williams, Nasr concurează în acest an în GP2, competiţie în care ocupă locul doi în clasamentul general. El a participat în GP2 şi în precedentele două sezoane, după ce în 2011 a câştigat titlul în Formula 3 Marea Britanie, iar în 2009 a fost campion în Formula BMW Europa.

Sauber va avea astfel o linie de piloţi alcătuită exclusiv din piloţi care contribuie financiar la bugetul echipei prin intermediul sponsorilor, în timp ce Adrian Sutil şi Esteban Gutierrez vor fi nevoiţi să îşi caute alte echipe.

Via Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru