Nasul scurt dezvoltat de McLaren pentru Austria a picat de 5 ori testele de siguranţă

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren dezvoltă un nas scurt pentru Marele Premiu al Austriei, însă acesta a picat deja de cinci ori testele de siguranţă ale FIA. Echipa este însă convinsă că va trece testele până la cursa programată în 21 iunie.

Suntem încrezători că noul nostru nas va trece testele de siguranţă în viitorul apropiat.

Purtator de cuvant
McLaren
McLaren pregăteşte un update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al Austriei, cu ajutorul căruia speră să înregistreze progrese vizibile în pluton.

Potrivit unor informaţii anterioare, una dintre noutăţile majore este adoptarea unui nas scurt, care trebuie însă să treacă de testele de siguranţă ale FIA pentru a putea fi utilizat.

Presa internaţională relatează însă miercuri că nasul scurt dezvoltat de echipa britanică a picat deja testele de siguranţă de cinci ori. Informaţia a fost confirmată de un purtător de cuvânt al McLaren, care şi-a exprimat însă încrederea că noul nas va trece testele la timp pentru Marele Premiu al Austriei programat în 21 iunie.

"Unele update-uri aerodinamice semnificative necesită teste de siguranţă. Acestea trec rareori testele de siguranţă de prima oară.

Suntem încrezători că noul nostru nas va trece testele de siguranţă în viitorul apropiat", a declarat un purtător de cuvânt al echipei.

McLaren speră ca la progresele din Austria să contribuie şi îmbunătăţirile aduse motorului Honda, care a suferit însă o serie de defecţiuni tehnice pe parcursul etapei precedente din Canada.

Via GMM

Comentarii (3)

  • Eu sunt sceptic ca vor rezolva ceva cu un nas scurt.
    Nu prea merge deloc Honda.
    7 2
  • Mclaren F1
    Motorul Honda e p-afara. Pot sa faca cea mai buna aerodinamica ca e in van. Au mizat prost, Honda nu are experienta in actuala era hibrida F1. Sunt jalnici. Poate ca in 2016 sa faca ceva. Poate.
    5 0
  • danploiesti
    Nasul scurt nu functioneaza nici la RedBull asa ca nu vad ce se agita toti la el.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru