Presă: Force India va anunţa marţi semnarea unui contract cu Hulkenberg

de Daniel Popescu
Marti, 03.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India va confirma marţi că Nico Hulkenberg va fi unul dintre piloţii echipei pentru sezonul 2014, potrivit presei germane.

Încă nu s-a decis nimic. Suntem în mijlocul negocierilor şi sperăm să avem o soluţie rapidă.

Manfred Zimmermann
Manager Adrian Sutil
Force India este pregătită să anunţe cel puţin unul dintre piloţii echipei pentru sezonul următor, potrivit unor informaţii dezvăluite de agenţia germană de presă SID.

Astfel, echipa indiană va confirma în cursul zilei de marţi semnarea unui acord cu Nico Hulkenberg, care a mai concurat pentru Force India şi în sezonul 2011.

Informaţia nu este una surprinzătoare în contextul în care presa a relatat de mai mult timp că cele două părţi au ajuns la o înţelegere, în special după ce Pastor Maldonado a semnat cu Lotus.

În ultimii ani, Force India a anunţat de fiecare dată linia completă de piloţi pentru sezonul următor, însă acum ar putea face o excepţie. Favorit pentru al doilea loc este Sergio Perez, care a pierdut locul la McLaren, însă Adrian Sutil rămâne de asemenea în cursă, potrivit declaraţiilor managerului său, Manfred Zimmermann.

"Încă nu s-a decis nimic.

Suntem în mijlocul negocierilor şi sperăm să avem o soluţie rapidă. Piaţa piloţilor din Formula 1 este atât de complexă încât nu poţi fi niciodată sigur de nimic", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (2)

  • marian06
    Cum ar fi ca in 2014 Sauber sa bata Force India? Cea mai buna varianta pentru Hulk ar fi fost sa ramana la SAUBER. Un lucru e clar: ia decizii mai rele ca cele ale lui Alesi. E mare pacat, pentru ca e un pilot bun, care, probabil va fi la nivelul lui Heidfeld ... si atat
    2 1
  • Mai bine asa decat sa nu fi concurat in 2014, dar pacat; merita o echipa mai buna, e un pilot bun. Dar are si el vina lui ca nu are un manager bun care sa-i gaseasca sponsori.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru