Presă: Massa a semnat cu Williams pe cinci ani, Petrov va concura pentru Sauber

de Daniel Popescu
Joi, 24.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa braziliană susţine că Felipe Massa a semnat un contract pe cinci ani cu Williams, în timp ce Vitaly Petrov va concura pentru Sauber în locul lui Sergey Sirotkin.

Esential 5 ani este durata presupusului contract semnat de Massa cu Williams
30 de milioane de euro este bugetul pe care Petrov l-ar putea aduce echipei Sauber in 2014
Marele Premiu al Indiei a declanşat o nouă serie de zvonuri cu privire la liniile de piloţi pentru sezonul 2014, de data aceasta fiind vizate Williams şi Sauber.

Publicaţia braziliană Diario Motorsport susţine că Felipe Massa a semnat deja un contract pe cinci sezoane cu Williams şi că înţelegerea va fi oficializata în următoarele zile.

Informaţia, care nu a fost confirmată de niciuna dintre cele două părţi, vine la numai câteva zile după ce presa a dezvăluit că viitorul lui Pastor Maldonado în Formula 1 este în pericol din cauza unui amplu scandal de corupţie din Venezuela.

Aparent, Maldonado şi-ar putea îndrepta atenţia spre Lotus, în cazul în care va fi capabil să-şi menţină bugetul de 35 de milioane de euro anual pe care îl primeşte în prezent din partea companiei petroliere de start din Venezuela, PDVSA.

Pe de altă parte, publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că Vitaly Petrov s-a autopropus la Sauber pentru sezonul 2014 ca înlocuitor pentru conaţionalul său Sergey Sirotkin. Rusul, care a mai concurat în Formula 1 pentru Renault, Lotus şi Caterham în perioada 2010-2012, ar avea un buget de 30 de milioane de euro, care ar ajuta Sauber să depăşească perioada dificilă pe care o traversează din punct de vedere financiar.

Sauber ar putea fi interesată de o astfel de ofertă ca urmare a faptului că Sirotkin nu are niciun fel de experienţă în Formula 1 şi nici măcar nu a primit încă Superlicenţa, locul său fiind asigurat de grupul de trei companii din Rusia care a salvat echipa dintr-o situaţie financiară dificilă.

Via Motorsport, Auto Motor und Sport

Comentarii (5)

  • Si Nico Hulkenberg? El e mai talentat decat cei la care se refera articolul.
    9 0
  • Nico a semnat deja cu Lotus
    3 0
  • A semnat de fapt cu Force India. Din păcate.
    2 2
  • E posibil sa fi semnat Massa cu Williams, desi stiu ca Papa Franck are grija ca pilotul sa vina si cu o zestre consistenta. Totusi chestia cu perioada de 5 ani mi se pare cam gogonata, mai ales ca brazilianul e cam trecut. Poate o perioada de 1 an in care Massa sa arate ceva este mai credibila.
    3 0
  • JugaruGabi
    Nu am gasit nicaieri informatii despre Hulkenberg... de unde v-au parvenit informatiile cu Lotus / Force India?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru