Presă: Schumacher nu răspunde la stimuli

de Daniel Popescu
Luni, 10.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher nu răspunde încă la stimulii medicilor de la Spitalul din Grenoble, chiar dacă a avut unele reflexe după reducerea anesteziei, potrivit presei germane.

Esential 44 de zile au trecut de la accidentul suferit de Michael Schumacher la schi
Medicii de la Spitalul Universitar din Grenoble au anunţat la sfârşitul lunii ianuarie că au început procesul de trezire din comă indusă a lui Michael Schumacher prin reducerea treptată a sedării.

În ciuda unor informaţii pozitive apărute în aceeaşi zi, potrivit cărora germanul a clipit, medicii nu au mai oferit nicio informaţie oficială despre starea septuplului campion mondial.

Publicaţia germană Bild afirmă însă că Schumacher nu răspunde încă la stimuli. Acest lucru nu este neapărat o veste proastă, întrucât procesul de trezire din comă ar putea dura câteva săptămâni sau chiar câteva luni, în funcţie de modul în care va răspunde organismul său la aceştia.

Între timp, soţia lui Schumacher îi vorbeşte pilotului de pe patul de spital, întrucât acest lucru ar putea fi benefic pentru starea sa de sănătate.

De asemenea, sursa citată afirmă că Schumacher a fost vizitat recent la spital şi de Ross Brawn, fostul său şef de la Benetton, Ferrari şi Mercedes, care a reuşit să ajungă în incintă fără să fie reperat de presă internaţională.

Via GMM

Comentarii (4)

  • Schumi, suntem alaturi de tine!
    49 1
  • JugaruGabi
    Corectati, va rog, echipa Benetton... ati scris-o cu piciorul.

    Nu imi plac astfel de stiri...
    5 0
  • Sumi nu sta prea mult la "boxe" ca incepe un nou sezon in formula 1 si tu trebuie sa fi acolo tata, revino-ti cat mai repede!!!!
    10 0
  • Ivanoff
    Haideti cu totii sa facem un simplu exercitiu:
    Sa spunem impreuna "PRESA" iar apoi sa tragem apa...
    De acord?
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru