Sato: "Super Aguri poate recupera timpul pierdut"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.02.2008

Takuma Sato spera ca Super Aguri nu va avea de suferit din cauza perioadei frustrante din aceasta iarna, dupa ce echipa a revenit in aceasta saptamana la Jerez pentru 3 zile de teste.

Echipa motorizata de Honda a ratat cateva teste din cauza problemelor financiare, motiv pentru care nu au fost capabili sa continue munca de dezvoltare la noul monopost. Totusi, dupa revenirea la Jerez, Sato crede ca echipa are capacitatea de a recupera timpul pierdut.

"A fost greu pentru noi, bineinteles. Dar am intampinat dificultati si in anii precedenti si cred ca echipa poate recupera timpul pierdut in ultimele saptamani. Sper ca testele urmatoare sa reprezinte un succes".

Super Aguri a inregistrat deja progrese cu monopostul SA08, chiar daca nu au putut inca sa il testeze. Saptamana trecuta, noul monopost a trecut testele de siguranta impuse de forul mondial.

Sato a marturisit ca s-a simtit frustrat in ultimele saptamani, insa sustine ca acum este mai motivat ca niciodata. "Suntem destul de frustrati pentru ca nu am putut incepe programul din aceasta iarna asa cum vroiam.

Insa echipa munceste destul de mult, asa ca sunt pregatit pentru aceasta provocare. Sper ca la urmatoarele teste vom obtine cateva date pentru cursa de la Melbourne".

Super Aguri nu au confirmat oficial noua linie de piloti pentru 2008, existand posibilitatea ca micuta echipa japoneza sa faca un anunt in acest sens in Australia, la prima cursa a sezonului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru