Williams, prima echipă care prezintă noul monopost pentru sezonul 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 19.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a dezvăluit primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2016. Acesta a primit o serie de îmbunatăţiri pentru a corecta slăbiciunile întâlnite pe circuitele lente şi pe ploaie.

Williams a luat prin surprindere comunitatea Formulei 1 prin prezentarea primelor imagini cu noul monopost FW38 pentru sezonul 2016 fără să facă un anunţ prealabil în acest sens.

Echipa britanică a publicat însă doar imagini cu partea frontală şi laterală, astfel că spatele rămâne încă destul de misterios. Fotografiile arată un monopost cu aceleaşi culori ca cele de anul trecut şi cu modificări mai degrabă minore, întrucât inclusiv nasul scurt introdus anul trecut a fost păstrat.

Principalele schimbări apar în zona plăcilor exterioare ale caroseriei şi ale prizelor de aer, iar spatele pare să fie mult mai agresiv, cel puţin din imaginile prezentate până acum. Inginerii Williams s-au concentrat pe corectarea principalelor slăbiciuni ale monopostului, şi anume performanţe precară pe circuitele lente şi pe pistă umedă, potrivit informaţiilor dezvăluite de Pat Symonds, directorul tehnic al echipei.

Urmareste Automarket
"Nu este niciun secret ca performanţa monopostului FW37 la viteză mică nu a atins performanţa la viteză mare, aşa că ne-am uitat mult timp la asta şi am făcut schimbările necesare.
Sperăm ca acest lucru să îmbunătăţească situaţia"
, a declarat britanicul.

La fel ca şi în cazul celorlalte echipe cu excepţia Sauber, noul monopost Williams va debuta pe circuit luni, 22 februarie, cu ocazia sesiunii de teste de la Barcelona.

Via Williams

Comentarii (13)

  • Arata ca si cea de 2015
    9 3
  • @MKS dar cate nu vor arata ca-n 2015? O schimbare semnificativa, vizuala va fi abia in 2017, pana atunci trebuie sa asteptam si sa "savuram" regulamentul...
    10 0
  • Pentru cine are ochiul mai antrenat schimbarile sunt clare si vizibile. Monopostul are partile laterale modificate, cred ca rezulta un spate strans...abia astept sa vad " size 0" varianta 2016.
    8 0
  • chiar
    arata aproape identic ...
    5 2
  • Modificari majore n-au cum sa apara, afara doar de culori....regulamentul acelasi. Masinile vor fi frumoase.
    9 0
  • Uitati si noua FerrariF1 http://live.ferrari.com/en/photo/
    10 1
  • Alooo..!! domnilor admini,azi a fost prezentarea noului monopost Ferrari,sau nu sunteti la curent..?!
    7 0
  • Florin
    Eu nu inteleg de ce nu preluati niste articole de pe site-ul oficial F1, sunt interesante si poate nu toti inteleg termenii tehnici in engleza.
    In felul asta mai intretineti pagina de motorsport care e foarte saraca in ultima vreme....; parerea mea
    16 0
  • GTS FZR 2000
    Un mic filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=KtEvXUe7N3A
    4 0
  • @GTS FZR 2000
    Adevat man, asta este stirea zilei Ferrari SF16-H !!!
    0 0
  • GTS FZR 2000
    Prezentarea aici: http://live.ferrari.com/en/event/
    3 0
  • Cica Ferrari si-a prezentat monopostul. Aici nimic, nimic?
    6 0
  • asta e un site administrat de niste adormiti , daca priviti cu atentie o sa vedeti calendarul competitional din 2015 ......
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru