Acesta este noul Volvo S90. Deconspirat deocamdată de o machetă

de Sebastian Toma
Marti, 13.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aspectul variantei de serie a noului Volvo S90 a fost deconspirat de fotografiile făcute machetei oficiale a modelului.

Cum vom concura noi cu Seria 5, A6 și E-Klasse? Germanii vând oțel, noi vindem o promisiune. Vom oferi servicii superioare celor asigurate de producătorii premium din Germania. Volvo se va concentra pe trei zone cheie: Design, tehnologie și servicii.

Alan Vissner
Managing director al departamentului de vânzări și publicitate Volvo
Volvo S90, viitorul rival suedez al lui Audi A6, BMW Seria 5 și Mercedes-Benz E-Klasse, a fost deconspirat în China. În loc de fotografii cu un prototip testat fără camuflaj, cei de la Car News China au publicat o galerie foto a machetei la scară 1:43 a lui Volvo S90. Modelul suedez urma să fie prezentat și lansat în 2016, aspectul variantei de serie fiind o necunoscută până la acel moment, dar galeria foto a machetei fabricate de Norev ne arată design-ul următorului produs pe care îl va lansa marca suedeză.

Galeria foto atașată acestui material vine la două luni de la primele cadre surprinse cu macheta 1:18 a lui Volvo S90, la care reprezentanții mărcii suedeze au răspuns în septembrie. Potrivit SwedeSpeed, un forum dedicat pasionaților Volvo, reprezentanții mărcii suedeze nu sunt deranjați de publicarea pe internet a imaginilor viitorului S90. Alan Vissner, managing director al departamentului de vânzări și publicitate, a recunoscut faptul că a comandat 2.000 de machete ale viitorului S90, dintre care 20 au fost furate de un angajat al Norev, fabricantul machetelor.

Respectivul angajat a publicat pozele machetelor pe internet fără să știe că modelul din mâna sa n-a fost încă lansat pe piață.

Un oficial Volvo a confirmat faptul că marca a comandat 2.000 de machete ale lui S90 de la Norev, un furnizor din acest domeniu.

Cei de la Volvo au reușit să cumpere 18 din cele 20 de machete ale noului S90, restul de două nefiind încă obținute de marca suedeză. Alan Vissner s-a declarat încântat de titlurile care au apărut în presă odată cu publicarea primelor cadre ale machetei lui S90, cum ar fi "A7 killer" și a declarat chiar că își dorea ca el să fi fost cel care a publicat primele imagini ale machetelor lui S90 pe internet.

Urmareste Automarket
Noul S90 are rolul de a atrage clienți noi pentru marca Volvo, obiectivul intern al companiei fiind ca 80% dintre cumpărătorii acestui model să nu mai fi avut vreodată o mașină produsă de marca din Göteborg.
În cazul lui XC90, 40% dintre clienții mașinii au provenit de la alte mărci. Alan Vissner, oficialul Volvo care a discutat cu presa în această situație, a declarat că noul S90 este testul suprem pentru companie, Volvo având ocazia să demonstreze publicului că este competitiv în segmentul berlinelor, la fel cum este în segmentul crossover.

Via CarNewsChina | Swedespeed | DagensIndustri

Comentarii (8)

  • Spatele ala aduce mai mult a ceva gen Lada decat a Volvo...
    12 14
  • Interesant! Cand am vazut prima poza (poate e si din cauza unghiului din care a fost efectuata), m-am gandit tot la Rusia! Dar la ceva mai... balshoi: Volga Reloaded :)
    Eh, doar o diferenta de 2 litere :)
    Nu stiu ce parere or avea cumparatorii din China despre acest design, dar mie imi place mai mult Volga anilor '60-70.
    Culmea ar fi ca bolsevicii sa-i acuze pe cei de la Volvo de piraterie. As vrea s-o vad si pe asta!
    5 4
  • Si ma rog, cu ce anume volga seamana ?
    Designul se aliniaza cu restul modelelor (S60, noul XC 90 si la spate cat si la fata) deci nu vad ce motive aveti voi.
    8 4
  • Cam mult plastic....
    4 3
  • @S
    Te rog, roaga-te!
    Cu masina, bineinteles. Daca vrei un model, 3110. Tu la ce te gandeai? La fluviu?!
    0 0
  • baaaaa frateee e veche stirea asta de luni de zile. vai de capul vostru
    0 2
  • cred ca ani are stirea asta
    0 2
  • Masina 2018
    Audi
    BMW
    Chrysler
    Citroen
    Dodge
    Fiat
    Ford
    Hyundai
    Jeep
    Kia
    Land Rover
    Mazda
    Mercedes-Benz
    Nissan
    Opel
    Peugeot
    Renault
    SEAT
    Skoda
    Toyota
    Volkswagen
    Volvo.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru