Aston Martin a asigurat finanţarea noii game şi vrea să dubleze vânzările anuale

de Sebastian Toma
Miercuri, 28.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Aston Martin anunţă cu bucurie asigurarea fondurilor necesare dezvoltării noii sale game. Cu ajutorul acesteia, Aston Martin vrea să-şi dubleze vânzările şi să ajungă la 8.000 de unităţi pe an.

Aston Martin se pregăteşte să revizuiască complet întregul său portofoliu, iar compania britanică se bucură de susţinerea financiară a partenerilor săi de la Investindustrial SpA. În baza fondurilor asigurate de olandezi, compania britanică poate să dezvolte noua sa gamă de modele, aşteptată să includă şi un crossover, pe care o va folosi pentru a-şi dubla vânzările în următorii ani. Ţinta celor de la Aston Martin ar fi să vândă 8.000 de unităţi într-un an, dublu faţă de rezultatul lor din 2014. Până de curând, cei de la Aston Martin aveau intenţia de a schimba gama şi platformele, dar aveau nevoie de fondurile care să susţină o asemenea decizie.

Aston Martin: "Vom redeveni profitabili după 2016"

Noul plan al Aston Martin este ambiţios, dar olandezii promit să asigure partea financiară a acestuia conform nevoilor companiei britanice. Cei de la Investindustrial SpA au achiziţionat 37.5 procente din acţiunile Aston Martin în 2012 şi au promis încă de atunci să-i ajute pe englezi să îşi dubleze vânzările. Acum, marca britanică îl are la conducere pe Andy Palmer, fostul şef al departamentului de planificare produs de la Nissan Motor Company, care are rolul de a direcţiona noua ofensivă a mărcii din Gaydon.

Aston Martin a inagurat un nou centru de cercetare şi dezvoltare

Urmareste Automarket
Chiar şi cu parteneriatul tehnologic semnat cu nemţii de la AMG, Aston Martin rămâne singurul producător de automobile exotice care nu face parte dintr-un concern auto.
Din acest motiv, britanicii au rămas în urma competitorilor la anumite aspecte, neexistând fondurile necesare dezvoltării de noi tehnologii, motorizări şi platforme pentru noile modele.

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Via WCF | Bloomberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru