Aston Martin a vândut deja aproape toată producția Vantage pentru anul viitor: comenzile pentru noul coupe au început de doar câteva zile

de Petre Barac
Vineri, 24.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat vânzarea aproape în totalitate a producției Vantage pentru anul viitor, la doar câteva zile după ce compania a deschis comenzile pentru noul său coupe.

Lansat în această săptămână, noul Aston Martin Vantage se bucură de succes încă de la primul an de producție. Compania britanică a dezvăluit că aproape toată producția coupe-ului Vantage pentru 2018 a fost deja vândută către clienți.

Mai exact, o proporție de 80% din totalul modelelor Vantage a fost epuizată în doar câteva zile de la deschiderea oficială a comenzilor pentru mașina de circa 150.000 de euro.

Prin lansarea noului Vantage, constructorul britanic spune că vrea să concureze cu mărci precum Porsche sau Ferrari la nivelul vânzărilor.

Succesul înregistrat de noul model Aston Martin vine în contextul în care compania se pregătește să înregistreze primul an cu profit de după 2010.

Via Autonews

 

Comentarii (4)

  • Are ceva din F type.
    4 2
  • Facelift la F-Type?
    2 1
  • geamurile laterale
    2 2
  • @Tetic46

    Nu chiar, doar un tunning de garaj in partea din fata a masinii, dar facut in spatele blocului...


    @lorinczi.thomas

    Nu doar, mai poti adauga si combustibilul ...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru