Aston Martin Vantage

Luni, 12 Februarie | Modele noi

Noul Aston Martin Vantage facelift: motor V8 de 665 CP

Aston Martin a lansat oficial noul Vantage facelift, care aduce o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnice. Noul model primește un exterior restilizat, precum și un motor mai puternic, de 665 de cai putere.
Luni, 29 Ianuarie | Modele noi

Viitorul Aston Martin Vantage apare într-o nouă imagine

Constructorul britanic de automobile a publicat o nouă imagine cu viitorul Vantage. Modelul sport debutează în 12 februarie.
Miercuri, 21 Iulie 2021 | Industrie

Viitoarele generații Aston Martin Vantage și DB11 vor fi pur electrice

Șeful Aston Martin, Tobias Moers, a confirmat că viitoarele generații Vantage și DB11 vor fi pur electrice. Britanicii plănuiesc, de asemenea, lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru SUV-ul DBX.
Sambata, 15 Mai 2021 | Industrie

Aston Martin spune adio cutiei manuale de viteze

Șeful Aston Martin dă de înteles că brand-ul pe care îl conduce nu va mai oferi o cutie manuală de viteze. Aceasta va dispărea din portofoliul britanicilor odată cu lansarea viitorului Vantage facelift (până în 2022).
Luni, 22 Martie 2021 | Modele noi

Aston Martin prezintă noul Vantage F1 Edition: ediție inspirată de Safety Car-ul din Formula 1

Constructorul britanic de automobile lansează o ediție specială, inspirată de Safety Car-ul din Formula 1, pentru modelul Vantage. Aceasta poate fi deja comandată pe piețe precum Marea Britanie și Germania.
Vineri, 19 Martie 2021 | Modele noi

Teaser: Aston Martin pregătește o ediție specială pentru Vantage, inspirată de Safety Car-ul din Formula 1

Constructorul britanic de automobile a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi o ediție specială pentru modelul Vantage. Debutează în 22 martie.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Aston Martin Racing lansează colecția The Vantage Legacy: trei mașini de circuit care marchează succesul constructorului britanic în competiții

Divizia Aston Martin Racing a prezentat colecția The Vantage Legacy. Britanicii propun un pachet format din Vantage GTE, V12 Vantage GT3 și Vantage GT4, trei modele care până în 2018 au reușit să strângă numeroase victorii în cursele de circuit.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane de euro în 2019

Vânzările slabe ale modelului Vantage sunt cauza principală a pierderilor înregistrate de Aston Martin în 2019, potrivit declarațiilor CEO-ului Andy Palmer. Britanicii își pun speranțele în primul lor SUV, DBX urmând să fie prezentat pe 20 noiembrie.
Duminica, 17 Martie 2019 | Modele noi

Aston Martin Vantage Roadster se lansează în 2019: modelul va împrumuta motorul de 510 CP de pe versiunea coupe

Aston Martin a confirmat că va lansa Vantage Roadster spre finalul acestui an, iar modelul va împrumuta motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri și 510 cai putere de la versiunea coupe.
Vineri, 18 Mai 2018 | Industrie

Aston Martin Vantage a intrat oficial în producție: primele exemplare vor ajunge la clienți până la sfârșitul lunii mai

Aston Martin a anunțat oficial că noul model Vantage a intrat în producție la fabrica engleză din Gaydon. Primele exemplare Vantage vor ajunge la clienții lor până pe 31 mai.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Motorsport

Aston Martin Vantage GTE debutează pe circuitul de la Spa-Francorchamps în acest weekend: versiunea de competiții are un motor V8 biturbo și elemente aerodinamice speciale

Noul Aston Martin Vantage GTE va debuta în acest weekend pe circuitul de la Spa-Fracorchamps, Belgia. Versiunea de circuit folosește o versiune revizuită a motorului V8 biturbo și integrează o serie de elemente aerodinamice speciale.
Joi, 08 Martie 2018 | Modele noi

Aston Martin nu exclude un model cu motor cu șase cilindri în linie: propulsorul va fi preluat din gama AMG

Aston Martin ar putea lansa un model echipat cu un motor cu șase cilindri în linie. Dacă proiecul primește undă verde din partea conducerii, inginerii constructorului britanic vor împrumuta noul propulsor de 3.0 litri dezvoltat de AMG și introdus în premieră pe AMG CLS 53.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Industrie

Abia lansat, Aston Martin Vantage ar putea primi și o versiune cu motor V12

Aston Martin ia în calcul dezvoltarea unei versiuni cu motor V12 pentru noul Vantage, dar spune că nicio decizie în acest sens nu a fost luată până acum.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Industrie

Aston Martin a vândut deja aproape toată producția Vantage pentru anul viitor: comenzile pentru noul coupe au început de doar câteva zile

Aston Martin a anunțat vânzarea aproape în totalitate a producției Vantage pentru anul viitor, la doar câteva zile după ce compania a deschis comenzile pentru noul său coupe.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Motorsport

Aston Martin lansează noul Vantage GTE: motor V8 biturbo și elemente aerodinamice speciale

Aston Martin a publicat primele imagini cu viitorul Vantage GTE. Modelul destinat circuitelor va putea fi admirat în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Modele noi

God Save the Queen: noul Aston Martin Vantage se prezintă oficial cu 510 CP și 3.6 secunde pentru 0-100 km/h

La 66 de ani de la prezentarea primului Vantage, Aston Martin lansează cea mai nouă variantă a coupe-ului său. Noul model primește un V8 twin-turbo și performanțe superioare modelului înlocuit.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noul Aston Martin Vantage, surprins în teste la Nurburgring înaintea lansării din 21 noiembrie

Noul Aston Martin Vantage a fost surprins în cadrul unor teste sub camuflaj desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va fi lansat în 21 noiembrie și, cel mai probabil, va utiliza un motor turbo de 4.0 litri.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul Aston Martin Vantage: modelul britanic debutează în 21 noiembrie

Noul Aston Martin Vantage va fi prezentat în 21 noiembrie. Modelul constructorului britanic va folosi un V8 biturbo de 4.0 litri și va integra elemente estetice de pe DB11.
Miercuri, 02 August 2017 | Modele noi

Tradiția continuă: primele fotografii cu viitorul Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin pregătește lansarea lui V8 Vantage. Până vom vedea modelul britanic în "carne și oase", oficialii constructorului ne invită să admirăm câteva fotografii cu unul dintre exemplare de test.
Marti, 31 Mai 2016 | Modele noi

Noua generaţie de maşini britanice premium: Aston Martin va lansa 10 modele noi până în 2021

Aston Martin îşi va împrospăta gama de modele cu 10 modele noi care vor apărea pe piaţă în următorii 5 ani.

Tag-uri similare

Aston Martin, Aston Martin Vantage, Vantage V8, noul Vantage, facelift Vantage
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru