Teaser: Aston Martin pregătește o ediție specială pentru Vantage, inspirată de Safety Car-ul din Formula 1

de Alexandru Monenciu
Vineri, 19.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi o ediție specială pentru modelul Vantage. Debutează în 22 martie.

Începând cu sezonul 2021, Formula 1 are un nou Safety Car. Este vorba despre un Aston Martin Vantage, pregătit special pentru a rula în fața monoposturilor când se întâmplă ceva pe circuit.

Din câte se pare, constructorul britanic de automobile vrea să le ofere și clienților șansa de a deține un Vantage asemănător cu Safety Car-ul. Cel puțin asta se înțelege din imaginea teaser publicată cu puțin timp în urmă de Aston Martin.

În imaginea respectivă se poate observa silueta unui Vantage, finisat într-o nuanță verde și echipat cu o aripă spate fixă. Mai mult, mașina are prize de aer pe aripile față, la fel ca și Safety Car-ul, dar și o grilă frontală identică.

Noul Safety Car din Formula 1

Elementele aerodinamice vor crește apăsarea la sol cu peste 60 de kilograme la 200 de km/h.

Ar trebui să ne așteptăm la un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri îmbunătățit. În cazul mașinii de siguranță din F1, unitatea dezvoltă 535 de cai putere și 685 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.6 secunde.

Orice ar ascunde această imagine teaser, vom afla în 22 martie atunci când este programat debutul oficial.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru