Aston Martin prezintă DBS Superleggera Volante: cel mai puternic și rapid cabrio din istoria britanicilor are un motor V12 de 725 CP și face 0-100 km/h în 3.6 secunde

de Paul Cosma
Miercuri, 24.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a lansat oficial DBS Superleggera Volante, cel mai puternic și rapid cabrio din istoria companiei. Noul cabrio are un motor V12 de 5.2 litri care dezvoltă 725 de cai putere, un cuplu maxim de 900 Nm și atinge 0-100 km/h în doar 3.6 secunde. Livrările către clienți vor începe din toamna acestui an.

După ediția specială DBS 59, prezentată acum câteva zile, britanicii de la Aston Martin au dezvăluit acum un nou model bazat pe DBS Superleggera.

Aston Martin DBS Superleggera Volante este cel mai puternic și rapid cabrio din istoria companiei, având un motor V12 de 5.2 litri cu 725 CP și 900 Nm și o cutie automată cu 8 trepte.

Versiunea Volante a super GT-ului din gama Aston Martin promite o accerație de la 0 la 100 km/h în doar 3.6 secunde și 0-160 km/h în 6.7 secunde. Viteza maximă este de 340 km/h.

La nivel estetic, DBS Superleggera Volante iese în evidență prin grila frontală de dimensiuni apreciabile inspirată din cea a sedanului Rapide și oferă multiple posibilități de personalizare. Plafonul retractabil poate fi ridicat sau coborât în 14-16 secunde, atât din interior, cât și cu ajutorul telecomenzii de la o distanță de cel mult doi metri.

Totodată, plafonul este disponibil în 8 nuanțe diferite, printre care Bordeaux Red, Atlantic Blue și Titan Grey.

Prețul lui exemplar Aston Martin DBS Superleggera Volante este de aproximativ 295.000 de euro în Germania.

Livrările către clienți sunt programate să înceapă în toamna anului 2019.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru