Atac direct asupra lui Ford Focus ST-Line: Hyundai pregătește lansarea versiunii i30 N-Line

de Cornel Șocariciu
Joi, 12.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai pregătește lansarea versiunii de echipare i30 N-Line. Aceasta ar urma să aibă elemente de caroserie inspirate de varianta de performanță i30 N și suspensii mai rigide comparativ cu versiunile "civile".

La jumătatea anului trecut, Hyundai a prezentat noul i30 N (foto). Versiunea de performanță a modelului de clasă compactă are un motor pe benzină de 2.0 litri care produce 250 de cai putere (275 CP cu pachetul Performance) și 353 Nm.

Pentru ca trecerea de la versiunile "civile" la varianta de performanță să aibă loc mai lin, producătorul asiatic s-a gândit să vină cu o soluție nouă: echiparea N-Line. Acest nivel de echipare este asemănător cu ST-Line, pachet oferit de Ford.

Fotografii spion au suprins viitorul i30 N-Line, iar voci apropiate companiei spun că debutul ar urma să aibă loc până la finalul anului curent.

Noul Hyundai i30 N-Line va avea jante de 18 inch încălțate cu pneuri Michelin Pilot Sport 4, un pachet estetic influențat de liniile versiunii de performanță i30 N și câteva accesorii de culoare roșie. De asemenea, viitorul i30 N-Line va avea o suspensie puțin mai rigidă comparativ cu versiunile "civile".

Viitoarea echipare N-Line ar urma să fie disponibilă cu o gamă variată de motorizări (soluție folosită și de Ford).

În prezent, modelul compact dezvoltat de constructorul asiatic poate fi comandat alături de propulsoarele pe benzină de 1.0 litri și 1.4 litri sau împreună cu agregatul diesel de 1.6 litri.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • PROFORD
    Numai pe acest site se fac comparatii intre marca Ford si Hyundai!
    Iar unii cititori iau drept analize profesionale aceste comparatii (vezi comentarii stupide la articolul din 10.04.2018 privind noul Ford Focus, care s-ar inspira din i30?!).
    Cred ca Ford se compara cu VW si Honda, iar Hyundai mai are mult pina acolo!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru