Auto Cobălcescu a inaugurat un showroom Mini în București: evenimentul a fost marcat prin lansarea unui proiect de artă

de Cornel Șocariciu
Vineri, 09.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Auto Cobălcescu, unul dintre cele mai mari complexe auto din România, a deschis săptămâna aceasta un showroom Mini în cadrul centrului din Splaiul Unirii 131, București.

Unul dintre cele mai mari complexe auto din România se îmbogățește începând cu această săptămână cu o nouă marcă. Auto Cobălcescu, aflat în București pe Splaiul Unirii 131, își completează portofoliul deschizând un showroom MINI. Decizia vine la aproximativ 3 ani de la deschiderea showroom-ului dedicat brandului BMW.

Evenimentul de lansare a fost marcat printr-un proiect de artă semnat de Amirou Diallo. Artistul nu este la prima "întâlnire" cu brandul britanic. În luna aprilie, Diallo a prezentat o serie de patru picturi reunite sun titlul "British Icons" și dedicate unor repere britanice reprezentantive având ca temă principală imaginea Union Jack (drapelul Regatului Unit al Marii Britanii). Cele patru picturi au fost prezentate cu ocazia lansării lui Mini Hatch facelift pe piața din România.

Pentru inaugurarea noului showroom Mini, Diallo a realizat portretul lui Constantin Brâncuși. Lucrarea de artă va fi scoasă la licitație pe platforma Lavacow, iar banii obținuți vor fi donați către unul dintre proiectele caritabile britanice din România.

Totodată, până la finalul anului, Mini Auto Cobălcescu oferă clienților posibilitatea de a opta în mod gratuit pentru un autocolant inspirat de portretul realizat de Amirou Diallo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru