BMW a produs primele exemplare X7 de pre-serie: debutul SUV-ului va avea loc la finalul anului viitor

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X7 a ajuns pe linia de asamblare a uzinei din Spartanburg, SUA. Avem în față primele exemplare de pre-serie pregătite de nemți pentru a îndura o serie de teste dificile. Versiunea de serie va debuta la finalul anului viitor.

BMW a anunțat că pe porțile uzinei din Spartanburg, SUA, au pășit primele exemplare X7 de pre-serie. Prototipul care anunță lansarea noului SUV poartă denumirea de Concept X7 iPerformance și a putut fi admirat în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Exemplarele construite până acum vor fi utilizate pentru diverse proiecte (teste de anduranță și teste în condiții extreme) și au fost predate specialiștilor din cadrul departamentului de dezvoltare.

"Suntem mândri să producem BMW X7 aici, la Spartanburg, casa modelelor X. Acesta este un automobil foarte special, iar angajaţii noştri aşteaptă cu nerăbdare încă un membru al familiei X", a declarat Knudt Flor, directorul uzinei din Spartanburg.

Iar dacă lucrurile vor decurge conform planului, versiunea de serie a lui BMW Concept X7 iPerformance va putea fi admirată în "carne și oase" în luna decembrie a anului viitor.

Exemplare de pre-serie au fost asamblare pe aceeași linie pe care acum sunt produse modelele de serie BMW X5 și X6.

De asemenea, uzina BMW din Spartanburg se ocupă și de producția lui X3 și X4.

Comentarii (1)

  • Așa cum mă așteptam, partea frontală arată mai bine în versiunea de serie, disproportia grilă / faruri fiind redusă, stopurile par a fi inspirate de la seria 7.

    Perioada de lansare oficială, la sfârșitul lui 2018, mi se pare prea mare, având în vedere că se produc deja variantele pre-producție.

    Nu sunt fan SUV-uri, dar dacă locuiești în SUA și ai bani, probabil că are sens așa ceva.

    Aștept testul AM, sigur sunt doritori și pe la noi. Diesel, desigur :).
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru