BMW M2 CS ar putea fi lansat în 2018: ediție limitată la numai 1.000 de unități

de Daniel Popescu
Luni, 04.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW M2 CS, versiunea mai puternică a lui M2, va fi lansată în 2018 și va fi disponibilă în numai 1.000 de unități, potrivit unor informații neoficiale.

În luna aprilie a acestui an, BMW a relansat brandul CS (ClubSport) prin dezvăluirea lui M4 CS, poziționat în gamă între M4 și M4 GTS datorită unui motor TwinPower Turbo de 3.0 litri de 460 de cai putere.

Deloc surprinzător, o serie de surse din cadrul constructorului german afirmă acum că bavarezii se pregătesc de lansarea unui BMW M2 CS, care ar urma să fie disponibil într-un număr limitat de 1.000 de unități. Practic, M2 CS ar urma să fie chiar mai exclusivist decât M4 CS, întrucât acesta din urmă este produs în 3.000 de unități.

Din păcate, nu există încă informații despre performanțele la care ne putem aștepta din partea lui M2 CS. Totuși, puterea va fi mai mare decât cei 365 de cai putere oferiți de versiunea standard, însă este puțin probabil să depășească 400 de cai putere, pentru a evita un conflict cu M4 Coupe.

De altfel, dacă va avea 400 de cai putere, viitorul M2 CS va intra în concurență directă cu modele precum Audi RS3 Sedan.

Știm totuși că M2 CS va avea frâne mai mari și modificări la șasiu și suspensii, dar și că va fi disponibil într-o nouă culoare de caroserie: Silver Hockenheim. La interior, scaunele ar urma să fie negre cu piele Dakota.

Zvonurile sugerează că prezentarea oficială și startul precomenzilor vor avea loc în ianuarie, înainte ca livrările să înceapă în luna mai.

BMW a înregistrat deja numele de la M1 CS la M8 CS, astfel că în viitor ne putem aștepta la mai multe modele sub brandul CS.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru