Calmante pentru nerăbdători: primele schițe cu noul SUV Skoda Kodiaq

de Bogdan Mirică
Miercuri, 15.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat un set de schițe ale noului Kodiaq, mult așteptatul SUV, care a fost deja anticipat de conceptul Vision S, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

După ce a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva în stadiu de concept, denumit Vision S, cel mai mare SUV din gama Skoda este așteptat să debuteze oficial în toamna acestui an.

Versiunea de serie, despre care știm deja că se va numi Kodiaq, va fi expusă în fața publicului cu ocazia Salonului Auto de la Paris, abia în luna octombrie. Motiv pentru care Skoda a decis să publice un prim set de schițe ale modelului final, pentru a mai tempera nerăbdarea fanilor.

Designul colțuros și robust va fi preluat de modelul de serie, dar nu atât de fidel ca în cazul schițelor, el urmând să fie ușor cumințit. Mașina va fi dezvoltată pe acceași platformă cu a fraților Volkswagen Tiguan și Seat Ateca, dar va miza pe cel mai mare portbagaj din segment, o caracteristică pentru majoritatea modelelor Skoda.

Esential 4.7 metri este lungimea lui Skoda Kodiaq.
În plus, SUV-ul ceh de 4.7 metri va putea găzdui șapte pasageri.
Singura condiție este ca viitorii clienți să comande opțional și o a treia banchetă.

Modelul ceh va folosi aceleași motoare ca Volkswagen Tiguan și va primi standard tracțiune față. Opțional, clienții vor putea să își comande tracțiune integrală și cutie automată DSG cu dublu ambreiaj.

Comentarii (8)

  • Personal cred ca nerabdarea potentialilor clienti nu vine din directia designului, sa fim realisti, ci cat de mult se va asemana tehnic de Tiguan si care-i vor fi avantajele in raport cu acesta. Designul se va incarda in limitele impuse de definitia marcii in sine, deci fara sa ne asteptam la nimic spectaculos.
    15 2
  • ce calmante?
    halatu' halatu' cat e halatu' ?

    intra in fibrilatii fanii vag, s-au udat de tot, pun micii pe gratar si saliveaza semintele pe jos.
    5 21
  • Șkoda
    Sa fim seriosi, desgn.ul Șkoda din ultima vreme numai nerabdator nu te face ...
    5 14
  • Crystyann
    Design-ul este un lucru subiectiv.
    Luati in calcul ca voi criticati aici dar productia si cererea creste... Chiar asa gusturi proaste o avea lumea?
    10 4
  • Indiferent de gusturi, care nu se discuta și care sunt diversificate, acest SUV va fi o oferta de luat în calcul la achiziționarea unui astfel de automobil. Și să avem în vedere pe de o parte expansiunea acestui tip de mașini și mai ales raportul preț calitate care este specific mărcii Skoda
    7 2
  • Anonim
    Skoda este un brand in plina dezvoltare, marca din cadrul grupului WV care merge cel mai bine . La noi in tara in ultimii 5 ani Skoda Octavia a fost cel mai vandut model de import . Desing-ul este subiectiv fiecare individ avand propria perceptie asupra acestui aspect .
    7 2
  • Ne-anonim
    Comerciantii din showroomurile Skoda aka -fosti vanzatori de cartofi- se plictisesc in mod evident.
    1 2
  • Anonim
    @ Ne-anonim mai cum le sti tu pe toate ca un tata de albine . Spre stupefactia ta ce sa vezi culmea ca nu vand nici un fel de masina . Cel care se plictiseste si ne plictiesti esti tu si comentariile tale non-sens .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru