Familia de motoare Ingenium a crescut: Jaguar oferă un 2.0 benzină de 300 CP pe XE, XF și F-Pace

de Cornel Șocariciu
Luni, 26.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar introduce un nou motor în familia Ingenium: 2.0 benzină de 300 CP și 400 Nm. Unitatea este disponibilă pe XE, XF și F-Pace.

Jaguar a pregătit o surpriză pentru fani. Începând de astăzi, familia de motoare Ingenium are un nou membru. Vorbim despre un propulsor de 2.0 litri benzină capabil să producă 300 de cai putere și 400 Nm.

Agregatul producătorului britanic va fi oferit pe modelele XE, XF și F-Pace și va fi cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte.

Jaguar F-Pace echipat cu noul propulsor promite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.0 secunde, în timp ce consumul de carburant în regim mediu mixt se cifrează la 7.7 litri la suta de kilometri.

Esential 300 de cai putere oferă motorul de 2.0 litri benzină
3 modele din gama Jaguar vor primi acest propulsor
Jaguar XF echipat cu același motor va accelera de la 0 la 100 în 5.8 secunde. Consumul de carburant în regim mixt este de 7.2 l/100 km, iar emisiile de CO2 se opres la 163 de grame per kilometru.

În cazul lui Jaguar XE echipat cu motorul de 300 CP, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc în 5.5 secunde (cu tracțiune integrală).

"Continuăm să mărim familia Ingenium și să oferim clienților și mai multe opțiuni.

Noul motor de 300 CP oferă performanța sinonimă cu Jaguar", a declarat Nick Rogers, oficial Jaguar.

Comentarii (2)

  • Gucifer
    Bravo Jaguar, asta numesc eu submotorizare corecta corespunzatoare aferenta. Am dreptate praduitorilor ? :)))
    4 7
  • Din pacate vremurile se schimba si nu in bine, un Jaguar adevarat ramane un Jaguar cu motorizare de la 3 litri in sus dar oamenii sunt obligati sa cumpere motorizari mici datorita impozitelor mari si asigurarilor mari, Porsche si Jaguar gasim deja cu motor de 2 litri, cred cain viitorul apropiat si Ferrari sau Lambo vor aparea cu motor de 2 litri si vreo 7 turbine. :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru