Fiat 500X: primele imagini cu viitorul SUV mic al italienilor

de Mircea Meșter
Miercuri, 04.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Segmentul în care se afla Nissan Juke, Opel Mokka şi Mini Countryman va primi curând un nou membru de marcă. Noul Fiat 500X a fost dezvăluit pentru câteva secunde ieri, ca surpriză într-o conferinţă de presă la Torino.

Surpriză italiană la prezentarea de presă a noului monovolum 500L. În timp ce jurnaliştii admirau formele noului model intrat în gama constructorului din Cizmă în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Torino, oficialii Fiat au dezvăluit pentru câteva secunde un viitor model al gamei italienilor. Este vorba de Fiat 500X, un crossover de segment mic care preia şi el formele care au consacrat micuţul 500, dar care le transformă amplasându-le pe un concurent direct al lui Nissan Juke, Opel Mokka şi Mini Countryman.

Noul Fiat 500X îşi va face apariţia, astfel, într-un segment care devine din ce în ce mai populat, producătorii fiind atraşi de succesul pe care Nissan l-a înregistrat în zona crossoverelor mici şi compacte. Modelul italian îl va înlocui pe bătrânul Sedici, construit de Fiat în colaborare cu Suzuki, platforma pe care va fi asamblat urmând să fie de această dată împărţită cu Jeep, marca americană pregătind la rândul său un SUV de dimeniuni reduse în următorii ani.

Noul Fiat 500X va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Salonul Auto de la Paris, în luna septembrie, acela fiind momentul în care vom vedea mai multe imagini şi vom afla motorizările şi detaliile tehnice ale noului SUV/crossover italian.

via Omniauto

Comentarii (6)

  • fiat sta cam slab la design si fiabilitate... uneori fiabilitatea unora nu e nici la nivel de logan...in schimb ...preturile sunt peste ...cu mult.
    21 18
  • andrei
    @ian: Ai stat mult pe ganduri sa ajungi la concluzia asta?
    6 11
  • Leonard
    Mircea Mester sau alti domni de pe site---Acest Fiat 500X va inlocui Fiat Sedici? Stima
    5 0
  • schumi
    @Leonard
    Din cate am citit pe alte site-uri de specialitate, da, acest model va inlocui Sedici.
    4 0
  • @andrei
    ..hai sa-ti zic ceva..cu riscul de a nu ma crede.cumnatul meu are un logan(1400cm) de 7 ani si vreo170000km...si nu prea a schimbat nimic inafara de consumabile...si am si un var in italia a cumparat un croma full full(mahon,piele etc.)...si are numai probleme crede-ma l-a cumparat nou din reprez.cu 27000 euro...acum l-ar da si cu 10000...dar cine-i da atat pe un fiat...DECI????????
    6 2
  • BaditzaEx
    @@andrei compara din acelasi segment logan cu albea si ai sa descoperi ca logan este muuuult mai bun si la fiabilitatea si la comportament ( viraje, frane ... ), albea e ca o barca, deci cu toate ca poate fi o analogie fortata pt un crossover/suv, cred, ca duster-ul poate fi o alegere mai buna
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru