Fotbalistul Marco Reus a fost amendat cu jumătate de milion de euro pentru că a condus fără permis timp de trei ani

de Bogdan Mirică
Luni, 22.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marco Reus, jucător al echipei de fotbal Borussia Dortmund și component al echipei naționale a Germaniei, a fost amendat cu 540.000 de euro pentru că a condus fără permis vreme de trei ani.

A conduce fără permis într-o țară în care regulile de circulație sunt foarte stricte, poate fi sinonim cu falimentul. Din Germania vine cel mai recent exemplu, un exemplu care are în prim plan un personaj celebru pentru iubitorii fotbalului.

Marco Reus, mijlocașul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost aspru sancționat pentru că a condus fără permis. Fapta sa este cu atât mai gravă cu cât infracțiunea s-a derulat pe parcursul a trei ani.

În vârstă de 25 de ani, Marco Reus a început cursurile pentru obținerea permisului de conducere la 18 ani, ca rice tânăr german. Din diverse motive, el a abandonat însă cursurile și nici nu le-a mai reluat. La 25 de ani, cât are în prezent, Reus conștientizează că ultimii trei ani petrecuți la volan, fără carnet, au fost o greșeală.

Esential 540.000 de euro este amenda pe care a primit-o Marco Reus pentru că a condus fără permis.
3 ani a condus fără permis Marco Reus.
„La 18 ani am decis să renunț la susținerea examenlui auto.
Nu pot să-mi explic astăzi de ce am ales acest drum. Știu totuși că am fost prea naiv și am făcut o prostie. Mi-am învățat lecția și sunt sigur că nu voi repeta această experiență”
, a declarat Reus pentru un ziar german.

Poliția l-a amendat pe tânărul fotbalist, component al lotului echipei naționale a Germaniei, cu o amendă record de 540.000 de euro. Aceasta include și mai multe penalizări pentru viteză. Mai exact, Reus a adunat cinci amenzi pentru depășirea vitezei de-a lungul celor trei ani petrecuți la volan fără permis. Acesta a fost și pista pe care au pornit polițiștii aunci când au descoperit că fotbalistul nu are drept de a conduce.

via wcf

Comentarii (7)

  • Mircea
    500.000 este putin pentru el , trebuia sa faca inchisoare
    10 2
  • 100.000 ar fi fost de ajuns, totusi sunt bani munciti.Insa sa vedem care dracu mai conduce fara permis in DE dupa ce l-au ars bine pe asta
    13 16
  • Probabil ca daca era un jucator al Romaniei,ar fi fost iertat de autoritatile romane.Oricum,3 ani fara permis si accidente..... Nemtii nici pe Papa nu l-ar fi iertat.
    4 0
  • Las' ca o plateste pe jumatate daca o achita in 48 de ore :))
    16 0
  • @Vabis
    Marco Reus isi permite sa plateasca 10 amenzi din astea , au ales sa ii dea amenda in loc sa faca inchisoare de frica sa nu piarda Germania un jucator bun , patetic !
    3 1
  • Sa fie sanatos si la punga gros, ca altfel il salta astia.
    Pe stalpul masinii se afla cumva initialele lui?
    8 1
  • rotila
    valoarea sanctiunii este proportionala cu venitul in acest fel ii afecteaza si pe nababi.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru