Gama Range Rover ar putea primi un model nou amplasat între Evoque și Sport

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 05.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama Range Rover ar putea primi un al patrulea model care să acopere zona dintre compactul Evoque și Range Rover Sport. Acesta nou model ar putea fi lansat în 2018.

Land Rover ar putea introduce un nou model în gama sa de SUV-uri premium. Astfel, conform presei de specialitate din Australia, gama Range Rover ar putea primi un nou model ce va inserat între Range Rover Evoque și Range Rover Sport. Oficialii mărci britanice sunt de părere că diferența de dimensiuni dintre cele două modele este prea mare și există clienți pentru un model ceva mai mare ca actualul Evoque. 

Acest nou model ar putea fi introdus în 2018 și va folosi o variantă alungită a platformei folosită de Evoque. Targetul pentru acest model sunt clienții fideli mărcii britanice care caută un SUV premium cu cinci locuri mai mare ca actualul Evoque, dar care consideră că Range Rover Sport este prea voluminos. Oficialii mărcii Land Rover au admis de curând că gama actuală permite introducerea de noi modele și au anunțat că la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă vom vedea ceva nou. Este posibil ca acest model nou să fie varianta de serie pentru Evoque Cabrio sau o versiune performantă a modelului Discovery Sport.

Via worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru