Hibrid plug-in și electric: detalii despre viitoarea generație Volvo V40

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo pregătește noua generație V40. Modelul constructorului suedez va folosi platforma CMA și promite un design inspirat de conceptul 40.2. Gama clasică de motorizări o să fie completată de un hibrid plug-in și de două versiuni electrice.

Prin lansarea lui XC40, model pe care l-am testat și noi în urmă cu câteva săptămâni, Volvo a completat familia de SUV-uri. Acum, suedezii își canalizează energiile pentru dezvoltarea și lansarea modelelor S60/V60 și V40.

Viitoarea generație Volvo V40 o să folosească platforma CMA (Compact Modular Architecture), aceeași arhitectură întâlnită și pe SUV-ul XC40. Mai mult decât atât, informațiile apărute în ultima perioadă spun că XC40 și V40 vor avea același ampatament, un număr mare de elemente comune și, bineînțeles, motorizările deja cunoscute.

Viitorul Volvo V40 va putea fi comandat alături de unitățile diesel D3 și D4, dar și împreună cu motorizările pe benzină T3, T4 și T5. Alături de aceste propulsoare tradiționale, suedezii vor pregăti o variantă plug-in hybrid, dar și două versiuni electrice.

În ceea ce privește designul, viitoarea generație V40 o să preia o serie de elemente de pe conceptul 40.2 (foto). 

Via | AutoExpress

Comentarii (1)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    dar despre sedan-ul suedez Volvo S40 nu-l luati in considerare ca va fi versiunea de productie a conceptului Volvo 40.2 sedan hybrid stiu despre viitorul Volvo V40 ca va fi putin mai mare in lungime si va fi un mic Wagon [Break] stiu si data lansarii viitorului Wagon [Break] Volvo V40 va fi peste 1 an mai tarziu in 2019 :) :-) sper ca am zis corect data de lansare a urmatorului Volvo V40 care fi un Wagon putin mai inalt [break]
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru